Anbefalt post: «Et dypdykk i idiotiet»

2

For ikke lenge siden kunne vi lese i Dagbladet om Gudrun som ikke får Arbeidsavklaringspenger fra NAV, blant annet med begrunnelsen om at «hun blogger for mye». Mange lot seg opprøre av denne saken, men Gudrun fikk også en god del stygge og lite innsiktsfulle kommentarer.

Peter Andre Jensen har skrevet en glimrende bloggpost med tittelen «Et dypdykk i idiotiet» som er et godt og morsomt skråblikk på hele kommentarfelt-debatten.

Les!

Share.

About Author

2 kommentarer

 1. Veldig bra skrevet! Man begynner aa lure litt paa hvem disse menneskene er, som sitter og kommenterer og har losninger paa alt. Samtidig synes jeg kommentarfeltet inne hos G. var litt voldsomt den andre veien – alle stottet henne saa voldsomt og NAV-ansatte er de storste idiotene i verden som ikke skjonner noen ting og ikke skjonner hvor flott et menneske G. er. Saa der var det en del usakelighet paa begge sider – og veldig lite forstaaelse for at det faktisk er ganske lite vanlig i verden aa ha en saa generos velferdsstat som det vi faktisk her. (Selv om mye selvfolgelig burde funket bedre!!)

  • Ja, det lurer virkelig jeg også på….

   Det er jo uansett ikke bra når debatten blir så polarisert, enten det er den ene eller den andre veien.

   På den ene siden misliker jeg den manglende empatien og (tør jeg si det?) intelligensen jeg ser i debatten.

   På den andre siden er det positivt om vi klarer å ha en konstruktiv debatt rundt begrepet «restarbeidsevne», og i hvilken grad arbeidsgivere kan tilrettelegge for at sykmeldte arbeidstagere kan nyttiggjøre seg denne.

   Og – som du sier – tross alt skal vi være heldige som bor HER og ikke de fleste andre steder…

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.