Illustrasjon

17

Formen min er sjaber i dag. Jeg er helt matt, og har ikke klart å hverken tenke, snakke eller gjøre noe hele dagen. Nå har hjemmesykepleien vært her og stukket meg i skinka med ei tjukk og lang nål og gitt meg så mye B12 at det verker i hele sida, så nå må det forhåpentligvis bli bedre.

I mellomtida lager jeg små, rare illustrasjoner på ScribblerToo.

Share.

About Author

17 kommentarer

 1. får håpe det blir bedre med b12. fin skribling. minner meg om et tre 🙂 hilsen hu som er inne med en snart to måneder gammel kid m hoste og tett nese.

 2. Jeg ønsker deg færre B12-sprøter (de verste sprøytene jeg har vært borte i – stikkes der det svir mest og tar en evighet å tømme) og mange flere illustrasjoner.

 3. Riktig god bedring til deg! Håper du får en bedre dag i morgen! Og håper B12-sprøyten virker bra. Får du den hver uke? Bare lurer, prøver meg med ny lege på tirsdag, og skal mote meg opp til å spørre om B12, tror jeg.. Fin skribling forresten, tenker enten på et tre eller et dyr med en lang arm;-) Fikk lyst til å prøve. Klem i natten

  • Nå tar jeg 3ml to ganger i uka. Det er dobbelt så mye og dobbelt så ofte som jeg tok før, for å forhåpentligvis få litt fortgang i sakene. 🙂

   Syns absolutt du skal spørre den nye legen, B12 er jo ganske ufarlig og har vist seg å ha god effekt på ME-pasienter og andre med lite energi og nedsatt allmenntilsand.

   Morgen-klem tilbake! 🙂

 4. *trøsteklem*
  Og så sender jeg over et virtuell ekorn å kose på, det hjelper meg når jeg har kjipe dager.

  (forresten, om du sender meg en mail så har jeg muligens tips for den B12-sviingen).

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.