Hva med å gi en liten julegave til ESME i år?

4

ESME – European Society for ME – Research and Knowledge er en non-profit gruppe som har som sitt formål å samle kunnskap om ME/CFS og tilby et profesjonelt rammeverk for å fremheve og øke vitenskapelig forskning om sykdommen og utdanne medisinsk personell, pasienter og offentligheten om denne sykdommen. (Les mer om ESME her.)

Alt administrativt, juridisk, journalistisk og teknisk arbeid for ESME gjøres av frivillige. Forskerne og legene som er involvert gir også gratis av sin tid. Dette betyr at våre donasjoner går direkte til utdanning og biomedisinsk forskning.

Du kan gi en donasjon her!

Hvorfor ikke gi ME-forskningen en liten julegave??


Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Har faktisk gått å tenkt på dette selv i det siste, For det er flere steder at jeg har tenkt at her kunne det trengtes noen kr. Feks hun som tar pilotsaken for de som ble syk av meningokokkvaksina. Og Esme har også vært høyt oppe på den listen. Enda mere imponert etter å ha hatt kontakt med dem og også sett dem i aksjon i går. Fantastiske mennesker! Så ja, Strålende Idè! 😉 Så flott å spre ordet! Du er best! <3

    • Donasjoner til f.eks. ME-foreningen vet jeg også er veldig velkomment, så kunne vel egentlig likså godt trukket frem dem i dag som ESME. Men sånn ble det i dag da. Jeg tenker i alle fall at om så mange som mulig klarer å gi LITT, så er vi med på å støtte det utrolig viktige arbeidet de gjør. Om det blir noen Obama-effekt av det er vel mer usikkert, men det er lov å prøve. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.