Chartervisdom

23

Det er alltid noen som ikke kan dy seg for å spre rundt seg av sin visdom til den eller de som dessverre måtte befinne seg i nærheten.

Så også for vår medreisende på dagens flight, som havnet ved siden av en ung dame som var litt plaget av reisesyke.

Ingen fare, den chartervise kunne fortelle om et meget godt og velprøvd råd mot dette. Det var rett og slett bare å sette en bit plaster over navlen, så ville all reisesyke forsvinne.

Forklaringen på dette var meget snodig: Våre energibaner blir forstyrret av reising, og det er derfor fare for at «energien» lekker ut gjennom navlen. Dette vil man selvfølgelig føle seg dårlig av!

Så pass på navlen når dere er ute og reiser da dere! 😉

Share.

About Author

23 kommentarer

 1. Stikk innom Nomaden og kjøp en ordentlig universalpropp for reiser. Den dekker sikkert både navlen og ivrige medpassasjerer. 🙂

 2. Haha! Et annet råd som faktisk virker er å drikke varm coca cola.

  Hvis man ikke har tid til å varme opp colaen, hjelper kald cola også!

 3. måtte nesten kjenne etter jeg nå……………….trekker det fra navlen? Haha, supermorsomt!
  Men som placebo, utvilsomt at sånt virker ja.

  • Ja, ingen tvil om at placebo virker! Men virker det bare hvis man får beskjed om at det -er- medisin (uten at det er det), eller virker det også når man gjør noe man er helt sikker på ikke virker?

   Vil jeg for eksempel føle meg bedre av å stå med en blomsterpotte på hodet, hvis noen sier at det er et «godt råd», uten at jeg finner _noen_ forklaring på hvorfor det skulle være sånn?

 4. Fliiire. Derfor jeg blei dårlig i går altså. Manglende plaster. Hadde altså ikkeno med liten storm i kastene og heftig turbulens ved innflyvning til Bodø å gjøre 😀

 5. Chartervisdom er undervurdert, altså;) Rådene burde definitivt vært samlet i en bok på samme måte som kjerringrådene!

  God helg fra Karianne:-)

 6. Jammen så fint da 😀 Da kan jo endelig det norske helsevesen skrive ut en virksom blåresept på reisesykemedisin: En stykk plasterbit i navlestørrelse. (bivirkning: fare for navlelofastliming) Detta blir kjekt folkens, LP og Plasterlapp, alt kan fikses i helsenorge KLART DET KAN 😆

 7. Jeg plages med reisesyke, og plaster over navlen funker som f. Jeg aner ikke hvorfor, jeg benekter energibaner og alternativ mumbo-jumbo, men det funker. Placebo? Meget mulig. Det er nok å holde seg over navlen hvis du glemmer plasteret.
  Jeg blir ekstremt trøtt av reisesyketabletter, og kan ikke tygge reisesyketabletter hver gang jeg skal sitte på i bil bort til butikken. Men en finger over navlen kan jeg ordne.

  Prøv det! det koster ikkno for ett plaster, og det verste som skjer er at det ikke funker. Men energibaner, det er det ikke. 😉

  • Tuller du?? 😀 Det er jo helt utrolig! Nå ble jeg nesten litt skuffet over at jeg ikke er plaget med reisesyke, for dette må jo bare prøves ut.

   Klarer jeg å samle nok folk med reisesyke til en uformell liten studie?? 😀

   • Gjør det gjør det gjennomfør det! 😀

    Vær glad du ikke plages med reisesyke. Det er ekle greier.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.