Farvel kjære juletre!

6

Jeg synes alltid det er litt vemodig å plukke pynten av juletreet. Nå har det stått så vakkert her med skinnende lys og flott pynt, for ikke å snakke om den deilige duften.

Hvorfor kan vi ikke bare ha et helårstre som vi skifter pynt på litt etter som det passer?? 🙂

Men i dag begynte det å hagle julekuler her, grenene var blitt slappe og om man gikk litt for tungt forbi på gulvet hørtes et dryss av barnåler.

Ingen bønn, juletreet måte ned! 🙁 Et helt år til neste gang jo… Nå må jeg finne et nytt pynteprosjekt, det blir fryktelig tomt når man pakker bort julen.

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. For meg er den dagen juletreet farer ut av huset den eneste forutsigbart deprimerende dagen i året. Da vet jeg at det ikke er noe lys i vintertunnellen før det faktisk dukker opp plutselig og overraskende en dag i mars.
  Skjønt, jeg bør jo ikke klage, for jeg bare stikker av fra elendigheten hver vår.

  • Hehhe, du stikker av ja!

   Kanskje det er derfor jeg synes det er så trist, at nå er det _bare_ vinter fremover en stund. Må finne noe annet å tenke på – fastelaven eller valentines eller noe koselig.

 2. Ah, men nå fikk du meg til å ikke savnet juletre med denne påminnelsen om hvordan det går når treet har vært i hus en stund. 🙂

  Men vakkert var det!

 3. Jorunn Andreassen(jojja) on

  Første nyttårsdag for all julepynten og juletreet.. Da var jeg ganske lei, og treet drysset som bare det.. Basse(vår lille hund) syntes det var stas å hjemme seg under de nederste greinene, og spise litt på treet, så jeg turde rett å slett ikke ha det oppe lenger..

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.