Vårens neglelakk – OPI!

4

OPI har jo blitt mitt store favorittmerke. Mange flotte neglelakker, veldig god konsistens og holdbarhet og mye lavere på pris enn Chanel og Dior… 🙂

I vår kommer de med en Texas-kolleksjon!

OPI har tidligere gitt ut kolleksjoner inspirert av Frankrike, Spania og Sveits, for å nevne noen, så det er morsomt at de følger opp denne trenden.

Klikk på bildet for å se større versjon og de ulike navnene.


Litt mye lilla/bær-farger fra OPI igjen kanskje? Begynner å ha en god del av det nå! Alizarine Claws mener kolleksjonen er litt kjedelig, jeg er tilbøyelig til å være enig. Pampered & Polished har noen swatches, og just nice things har vært på lanseringen!

Kolleksjonen er tilgjengelig i februar.

Share.

About Author

4 kommentarer

    • 😀 Det ser ut til å bli MANGE bra farger å boltre seg i utover våren. Og JA, det trengs! Jeg skal ha opprydning i skapet nå en av de første dagene – ut med mørke farger og inn med ALT som skinner og lyser og får meg i vårstemning!

  1. Pingback: OPI ~ Femme de Cirque | ~SerendipityCat~

  2. Just wish to say your article is as astonishing. The clarity in your post is simply cool and i could assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the gratifying work.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.