Borte borte BØ

10

Det har virkelig ikke vært noe hei og hå her i det siste altså. Vinteren er definitivt min verste tid sånn helsemessig, med kulde og mørketid.

Formen er ikke bedre enn at jeg stort sett sitter inne. De siste 2,5 ukene har jeg vært ute en eller to ganger tror jeg – og da til butikken og apoteket i samme kvartal. Nei vent! Jeg var jo faktisk og hentet et brett sushi i nabogården også, samme dag som jeg hentet medisiner – luksus!!

Samtidig vet jeg hvor mye bedre kroppen min blir i varmere strøk, at jeg klarer å bevege meg litt mer da og at sol og lys faktisk gir meg en bedre tilværelse.

Det er kanskje selvpining, men når jeg sitter og titter på Finn og ser at det går an å leie seg en bungalow rett på stranden i Thailand for mellom ett og to tusen kroner i uka, så lurer jeg på hvor sommerkjolene mine er og når neste fly går! Det frister å begrave alle regninger og lån og papirer langt nedi en skuff og bli klimaflyktning sånn ca. frem til april i alle fall!

🙂

Vel, sannsynligheten for at jeg klarer å skaffe de pengene, komme meg til Thailand med fly og orke å sitte alene i Thailand i flere måneder er vel relativt minimal. Men drømmene kan ingen ta fra meg!

Share.

About Author

10 kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Borte borte BØ | ~SerendipityCat~ -- Topsy.com

  2. Ååh, en varm ferie nå høres helt herlig ut. Akkurat noe sånt vi kunne trengt nå, det ville vært vell fortjent 🙂 Tror jeg tar en tur (til) på finn jeg også for å drømme meg bort litt…

    • Det er deilig å drømme seg bort! 😀

      Jeg tror et lengre opphold i varmen, med alt tilrettelagt av mat etc., vil kunne gjøre underverker for mange. Mange jeg kjenner med ME blir mye bedre i varmere klima. Det ville vært så godt å få letta muskel- og leddsmerter en stund. Vinteren er virkelig IKKE noe hyggelig!

    • Ja absolutt! Det er jo noe som heter Dødehavsklinikken som har et tilbud til ME-pasienter, men det er dessverre ikke dekket av det offentlige og det er vel få som har 30.000,- å punge ut for et 3 ukers opphold der. 🙁

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.