Jeg trenger et skap!

11

Vi fikk så mye fint servise i bryllupsgave i fjor, og det føles nesten for gæli å la det stå innerst, nederst i kjøkkenskapet!

Derfor har jeg begynt å tenke at vi burde jaggu meg hatt et vitrineskap på stua. Der kunne vi hatt det nye serviset vårt, som heter Grey Pearl og kommer fra Villeroy & Boch.

Er dere ikke enige? Det blir litt for dumt å pakke vekk så fin servise, ikke sant? Nettopp! 🙂

Så altså – vi trenger et vitrineskap. Og tilfeldigvis så kom jeg over dette bildet i en bloggpost fra Home & Cottage:

Var det ikke stilig?? Akkurat et slikt skap er det jeg ønsker meg! (Eller oss da, men av en eller annen grunn er ikke mannen like velartikulert som meg når det gjelder ønsker om ting til huset. Bortsett fra gadgets.)

Jeg har faktisk allerede sett meg ut en plass hvor skapet skal stå… Tror jeg skal sette i gang en liten holdningskampanje FOR vitrineskap her hjemme gitt! 🙂

Share.

About Author

11 kommentarer

  1. Veldig fint skap!

    Jeg kjøpte meg vitrineskap ifjor, dvs det er en Billy-bokhylle med glasskapdører på. Den er fin, men jeg vil egentlig ikke anbefale den. Dybden er nemlig bare 28 cm og da er det en mengde ting som ikke får plass, blant annet diverse kakefat. Den du har sett deg ut ser ut til å ha dybde på 41 cm noe som er helt supert!

    • Ja, jeg kikket også på Billy-hyller med dører. Det ville jo ha vært en veldig grei løsning, men da hadde vi ikke fått plass til de store tallerknene. Eller middagstallerkener er vel ikke over 28 cm, er de det? Kanskje det er kakefat jeg tenker på også, eller dekketallerkener… Hmm.. Uansett tror jeg det må være dypere enn Billy. 🙂

      Men jeg skal ha en ny Billy til å oppbevare hobbyting i snart, det står utover i pappesker her nå og det er jeg ikke så veldig fornøyd med!

  2. Hehe… Vi har beskjeftiget oss med omtrent samme nettsurf på hver vår kant 😉

    I dag har jeg drevet og surfet i IKEA katalogen og funnet ut av vi skal kjøpe Hemnes bokhyller til stua. Skulle egentlig vente med slik til Den Store Renoveringen, men nå kan jeg ikke vente lenger. Soverommet flommer snart over av bøker.

    Veldig fint vitrineskap du har funnet også. Blir lekkert med nytt servise kan jeg tenke meg!

      • Helt enig! Sånn blir det når man har flyttet inn i et hus som man liksom skulle gjøre store renoveringsarbeider med med én gang og ikke visste at en var gravid med minstejenta… Så det ble utsatt på altfor ubestemt tid og de gamle bokhyllene er det ikke plass til før Den Store Renoveringen er gjort. Men nå altså, skal bøkene på plass – ellers kjøper jeg meg en Kindle 😉

  3. Kjempefint skap! Og HELT enig i at det er håpløst å gjemme bort det fine serviset! Helst skulle man hatt det så framme at det vistes, kanskje ferdig dekket bord til enhver tid…Eller ikke….hehehe…(støvangst)

    Men virkelig fint skap du har funnet, og også de i linkene! Me like! <3

    • Ååh, men jeg er litt enig med deg altså – et pent, ferdig dekket bord akkurat som i reklamen eller på alle interiørbloggene. 😀 Men helst skulle det vært fine middagsselskaper med gode venner, hvertfall hver helg!! Det er noe av det jeg drømmer om når jeg blir frisk(ere), å kunne ha mer besøk og middagsselskaper. <3

  4. Skapet så fint ut.
    Er akkurat kommet hjem fra Home and Cottage. Vi hadde etter mye om og men funnet et sofabord vi likte. Imidlertid var ikke bordet å få tak i før i juni! Så fant vi et annet bord og det var det ikke leveringstid på før i mai så vi måtte slukøret dra derifra.

    På Living har de ofte de samme møblene (samme eiere) og der fant vi heldigvis valg nr.2 med levering til uka… så nå skal det bli godt å få satt fra seg tekoppen på noe. Dette bare så du ikke blir skuffa om du har lyst på skapet i morgen og de ikke kan levere.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.