Zoya Intimate ~ Spring 2011 ~ Swatches

13

Jeg innså raskt at med Familiehelg og Lille Sprell i hus så blir det neppe overskudd eller tid til å swatche hele pakken med vårnyheter jeg fikk i dag.

Derfor slang jeg sammen kjappe swatches på noen neglehjul jeg hadde liggende, bare fordi jeg vise dere disse flotte lakkene!

Her er Zoya Intimate Collection for våren 2011!

Fra venstre: Dannii, Jules, Caitlin, Dove, Marley og Gemma. (Bildet er tatt innendørs med blitz.)

Dannii er lillarosa med shimmer, Jules er gylden/lys gull-shimmer, Caitlin er blågrålilla creme, Dove er lys duegrå creme, Marley er dus rosalilla med shimmer og Gemma dus grønn med lilla (?) shimmer.

Bilde tatt innendørs med blitz.

Er de ikke fine?? Gleder meg til å få lagt en skikkelig manikyr med disse. Tror jeg skal prøve Caitlin eller Dove først…

Utendørs uten blitz og litt dårlig lys…

Sånn… *puh*… da skal jeg hvile litt før det er i gang med fredags-taco her!! (Og mannen har som vanlig glemt å kjøpe med rømme. Greit at det bare er jeg som spiser rømme på tacoen her altså, men å glemme det nesten HVER gang? Og taco smaker ikke det samme uten.. Grr… jaja…). God fredags ettermiddag da dere! 😉

Share.

About Author

13 kommentarer

 1. Nå klarer jeg ikke holde meg lenger; HVA betyr swatche? Eller altså, jeg skjønner jo at det er å vise frem fargene på et vis, men hvorfor det ordet og hva ligger i det? Og som et oppfølgingsspørsmål; Har man sånne hjul liggende, sa du? Hm… Jeg mistenker at du har en tidligere karriere på et manikyrsenter eller slikt.

  Veldig fine lakker forresten – jeg vil ha, jeg vil ha!

  • Haha, godt spørsmål Astrid! Jeg skal ikke påberope meg å vite neglelakkbloggernes historie med bruk av ordet swatche, selv har jeg bare adoptert det. 😉 Men en swatch er jo gjerne en produkt/farve-prøve, for eksempel av tøy, maling eller lignende. Så du kan vel si at det er som å få en gardinprøve – det blir annerledes enn å se bilde av gardinen. Å swatche neglelakken på fingrene får frem farven og konsistensen på en annen måte enn om man bare hadde sett flaska.

   Og sånne hjul har man (les: jeg) liggende fordi jeg i et lite neglelakkraid på en nettbutikk (eller var det Amazon?) bestilte ca. 100 stykker av dem med ambisjoner om å swatche (!) hele neglelakksamlinga. 🙂 Har kommet ca. halvveis!

 2. Jeg kan anbefale Marley. Har den på nå og går og ser på den hele tiden så den er oppgradert til favoritt for tiden. Den er på en måte både farge og nøytral på samme tid.

 3. Åååå, De var nydelige! Jeg var spesielt tiltrukket mot Marley, Den ser bare helt nydelig ut! Eller, synes faktisk alle var nydelige men Marley er vel den jeg kunne brukt/kjøpt! 😉
  Gleder meg til å se bilder av dem på! 😀

 4. Pingback: NOTD: Zoya Intimate – Marley ~ Og noen andre detaljer | ~SerendipityCat~

 5. Pingback: VM-negler? Javisst! | ~SerendipityCat~

 6. Pingback: Flere prikkenegler | ~SerendipityCat~

 7. Pingback: Sommerneglelakk: Zoya Summertime & Sunshine! | ~SerendipityCat~

 8. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to design my own blog and would like to find out where u got this from. appreciate it

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.