Valentin-negler <3

2

Nå lurer dere sikkert på hvordan vår glamorøse Valentins-date i går gikk tenker jeg! <3

Etter en overdådig 9-rettersmiddag og et teaterbesøk,  overrasket min kjære meg med en bukett røde roser og en adrenalinfyllt helikoptertur over Oslo… Det var fantastisk å suse rundt over alle lysene i byen!

Neida.

Her sitter jeg med en akk så uglamorøs forkjølelse med dertil hørende bronkitt og antibiotikakur. Mindre romantisk går det kanskje ikke an å få det tror jeg! 🙂

Dog fikk jeg servert middag på sykesenga og en pose av mine nye favoritt-seigmenn, så jeg skal ikke klage. Jeg har en veldig god mann! Vi får heller vente med roser og romantiske middager til en annen dag. (Jeg VIL ha romantisk date altså, hører du kjære??)

Men Valentin-negler ble det i alle fall da! (Godt det er noe man kan gjøre i semi-liggende stilling…) Her er noen smakebiter:

På disse har jeg brukt:

~ OPI – Meet & Jingle, fra kolleksjonen «Holiday Wishes» (2009) ~

~ Zoya – Dove, fra vårkolleksjonen «Intimate» (2011) ~

…og et lite rødt hjerte som var til overs fra julekortlagingen. <3

Share.

About Author

2 kommentarer

 1. Åh, det var kjempefine negler! *elsker* <3

  Ble ikke mye valentinfeiring her heller. Men min kjære overrasket med tre nydelige, røde, langstilkede roser. (han HATER valentinesdag og synes det er noe tull "handelstand…. stinn av penger…bla bla…hverdagsromantikk….bla bla…tull og vas….bla bla…" Zzzzz!) hehehe…

  Så det var veldig overraskende og koselig! De er så nydelig der de står på et lite bord med lilla duk, stearinlys og ramma med lilla oppmuntringsbilde fra deg. Vakker fargekombo! <3

  Ellers så vi litt film og tok en middagslur sammen! hihi….Og spiste mini-lovehearts! Satser på å gå ut på romantisk middag til neste år! Men kan jo ta det så snart formen tillater det utenom valentinsdagen.

  Håper det ikke blir lenge til du får tatt deg en tur på morantisk middag og kos! Men hørtes ut som en fin dag hos dere også, tross alt!

  KleM`KleM <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.