Ventedag

10

I dag har jeg en sånn ventedag.

Jeg venter på at medisiner skal virke, at smertestillende skal ta noe av de verste muskelkrampene. At febernedsettende skal slå inn.

Jeg venter på at vaskehjelpa skal komme. Og jeg venter på at hun skal gjøre seg ferdig. Flink og effektiv er hun, men noen dager er det en belastning å ha folk i huset.

Jeg venter på at jeg skal klare å hvile litt før mannen kommer hjem, for jeg venter også på at han skal komme hjem slik at vi kan spise middag.

Og så har jeg ventet på at hjemmesykepleieren skulle komme og stikke meg med de ekle B-12 sprøytene.

Det er nok å vente på, som  man må ha litt energi til å klare. Stå litt oppreist, prate litt, veilede, være tilstede.

Men nå er heldigvis dagen over. 🙂

Share.

About Author

10 kommentarer

 1. Jeg har også en sånn dag i dag! Venter på at kjæresten skal komme hjem, venter på at verket og feberfølelsen skal gi seg, venter på finere vær, venter på timen med KDM neste torsdag. Fikk nettopp påvist aktiv XMRV, noe som var sjokkernede, så venter på medisiner for det. Blir gaaaaal av kjedsomhet! Så skjønner deg godt!:=)

   • Jeg kommer nok til å få Gc-MAF som de fleste andre av KDMs pasienter med XMRV få, og som jeg ser WIPI også har snakket varmt om. Jeg var en av de heldige som på gentesten slo ut som «high responder» på denne medisinen, så jeg håper at den virker fort. Blir spennende å se effekten!:)

     • Joda, det har han:). Det er nok i utprøvingsfasen, men jeg vet det allerede er gjort noen studier på den. Den skal visst være det beste man har til man får utviklet medisiner spesielt mot dette nye viruset. Vet egentlig ikke så forferdelig mye om det, men blir veldig spennende å se effekten både hos meg og andre:).

    • Ja, det stemmer jo. Den har jeg hørt om ja. Jeg har ikke tenkt så mye på det enda, men kanskje kommer jeg til å bestille meg time til KDM angående dette også. Må tenkes litt og snakke med legene her. Håper kanskje det går an å få tak i det via LHK etter hvert.

     Så bra at du ble en «high responder» da! Krysser fingrene for deg, og satser på at dette gir GOD effekt!

 2. Må bare ile til og si tusen takk for gode ord, og forsikre om at dagen har vært mindre smertefull enn vanlig, så det er ikke så veldig synd på meg! 🙂 Men livet styres mye rundt dette da… det er jo litt kjedelig… Kan ikke bare plutselig «finne på» noe….

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.