About Author

12 kommentarer

 1. Ja, sant..:) Det er så svinkaldt her i dag at eg skal holde meg inne, samme så fint det er ute, går å synes sola er fin gjennom vinduet òg 🙂 Snaaart litt bedre temperaturer, blir det heller ut da når/om en orker.
  Fin innedag til deg 🙂

 2. …sol ute, sol inne, sol i hjertet, sol i sinnet…sol bare sol osv….
  Den dårlige samvittigheten må du bare pakke bort 😉 Tror du har masse sol i hjertet og sol i sinnet og det betyr til syvende og sist aller mest…! Vi som er vokst opp i det norske «med å skulle yte før vi kunne nyte» er veldige gode på å ha dårlig samvitighet som «tilleggsbaggasje»…og spesielt søndag er dagen framfor aller dager hvor man virkelig skal yte.. Man må virkelig finne fram de beste coach-egenskapene sine (…nok en gang) og ta seg sjøl i skole på disse dagene. Alt blir liksom så synlig og tydelig mht til den en ikke klarer, mestrer samt det faktum «at man ikke gjør som de andre» på ukas store utfartsdag (…fortell meg hva du gjør, så skal jeg fortelle deg hvem du er….) Vi har nok opparbeidet oss en over gjennomsnittelig god kompetanse på å være positiv og til enhver tid se og finne gleden i det meste 🙂 (Overlevelsesinstinktet er en sterk motor…) Hjertesukket til tross , Jeg ønsker deg en god (eventuell) inne-søndag, uten dårlig samvittighet , men med masser av livgivende solstråler gjennom «glasset»…. 😉
  Tanken er fri… 🙂 Ha en god søndag 🙂

 3. Nei, du behøver ikke alltid, alltid, alltid være positiv og se gleden i alle små ting! Du har faktisk lov til å synes du har det vondt og ønske du hadde det bedre. Ingenting galt med det bare en ikke lar det bli hovedfokuset, noe jeg tror du klarer utmerket godt å styre unna 🙂

  • Det er akkurat som om en del av meg tror at hvis jeg først tillater meg å innrømme hvordan jeg egentlig har det noen ganger, så er det «ingen vei tilbake»…. Men det er jo ikke sant. Av og til er det best å bare rase av seg frustrasjonen, og så gå videre. Jeg er en liten trykkkoker..tralalala 😀

 4. Smokk.. med litt tryllesalt, da var alt som heter dårligsamvittighet sparka langt bort..

  Skjønner at det er vanskelig, men blir ikke bedre om du ligger å piner deg heller.. Det kommer bedre dager, og jeg er ganske sikker på at hyadde mannen din vært syk hadde du ikke forventet at han skulle prestere, gå tur med deg, være med deg og styre og stelle med deg.. Fra i morgen må du ha vær snill med deg selv dagen, og tenke at det vil snu(ja det er veldig vanskelig) Men du har mange som er glade i deg og heier på deg..

  Mange og forsiktige varme klemmer. ♥

 5. Neste gang du synes synd på deg selv fordi du ikke kommer deg ut – så foreslår jeg 5 minutter med et vidåpent vindu. Da skal du se at både lyst og irritasjon forsvinner «som dugg for solen». 😉 (Her var sola kombinert med 11 ubehagelige, kalde.)
  Spar heller energien til sola kommer kombinert med levelig varme, du.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.