Savner rockere!!

0

Det er krise i heimen. Jeg sleper meg hvileløst fra skap til skap. For hver boks jeg løfter ut, kjenner jeg på den lille gnisten av håp i hjertet. Håpet om at et eller annet sted her hjemme skal det dukke opp en tidligere oversett godbit. Mannen har forlatt meg for å dra på skitur, UTEN å sørge for at det finnes Laban Salte Rockere i skapet!! Det er et svik som aldri kan tilgis. Ikke rart jeg blir søvnløs og har smerter, når det ikke er en eneste liten, salt rocker å sette tennene i! Jeg skufler eksklusiv konfekt til side med et misfornøyd grynt – er de ikke små, salte og seige kan det farsken meg være det samme. Jeg vurderer å ringe 113, legen min har sagt jeg skal gjøre det hvis jeg får vondt i hjertet igjen. Vondt?! Hjertet mitt er KNUST skal jeg si deg!!
Laban, Laban, kom til meg!! <3

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.