Spillbar Angry Birds-kake! <3

4

I kveld fikk jeg en veldig morsom hilsen på Facebook av ei god venninne:


Hadde jeg hatt muligheten, ville jeg laget denne kaken til deg 😀


Kjære søte Frederikke, du skal så gjerne få lage en slik kake til meg en gang! Litt lenge til jeg har bursdag nå føler jeg… 🙁

Ta en titt på denne fantastiske kaka:

Bilder hentet fra Electripig

Under ser du en video av hvordan kaka ble laget. Litt arbeid, men så utrolig kreativt og moro da! Jeg har så lyst til å lære og lage meg slike fancy kaker – det står på lista over «alt jeg skal lære å gjøre». Den er ganske lang!

Flere bilder på Electripig.


Share.

About Author

4 kommentarer

  1. You actually make it appear so easy with your presentation but I to find this topic to be actually one thing that I feel I would by no means understand. It kind of feels too complex and very vast for me. I’m taking a look forward for your subsequent publish, I’ll attempt to get the hang of it!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.