Venter ved telefonen…. #Paradisdrøm

3

Det er noe feil et sted altså. Jeg venter og venter på telefon fra Hilton Iru Fushi, regner med at de ringer snart med beskjed om at det er bare å komme, fordi de savner oss sånn, og at villaen står klart med fruktservering på terrassen hver eneste dag, privat massør og alt inkludert – også dykkingen – og at vi bare må bli så leeeenge vi vil.

Tror nesten det må være noe feil med telefonen min, siden jeg ikke hører noe fra dem?? Må sjekke med Netcom i morgen.

Utsikten fra vår private vann-villa – Bryllupsreisen 2010

~

Det er ikke en så uvanlig drøm dette da…. For noen uker siden skrev jeg noe som oppmuntring til en venninne. Jeg kan jo dele det med dere – så kan vi i alle fall reise i fantastien alle sammen. 🙂

Paradisdrøm

Ja,vi reiser i morgen, har booket en privatjet til oss.

Limoen kommer og henter deg kl 11. Ombord i flyet er det myke hvilestoler, deilige sandwicher og en medbrakt massør og fotsoneterapeut. Det blir også servert cava som bare gjør deg glad, ikke full eller dårlig.

Ved ankomst i Paradis vil din personlige butler ta hånd om alt du måtte ønske, og en stab av massører, assistenter, leger, sykepleiere, kiropraktorer, kokker og unge, kjekke menn som serverer sunne fruktdrinker ved bassengkanten kan tilkalles ved å ringe i en liten bjelle.

Det vil aldri bli dårlig vær, solnedgangene vil alltid være de vakreste du har sett, havskilpadder vil komme opp på stranden for å legge egg, delfiner vil danse i bukta du har utsikt til fra jacuzzien på terrassen, fargesprakende papegøyer vil titte på deg når du spiser frokost og havet vil være så blått at du tror det er datamanipulert.

Aviser og dårlige nyheter er forbudt, men biblioteket vil ha alle bøker du kan tenke deg, og hobbyrommet vil flyte av materialer for enhver kreativ tanke.

Om kvelden vil din personlige shopper bringe deg en skreddersydd kjole fra Valentino og en gnistrende tiara fra Tiffanys slik at du kan danse natten inn med stil, før du hviler ut i den mykeste seng med sengetøy håndlaget av den fineste, egyptiske bomull. Alle tiaradamene kommer til å befinne seg i en villa i nærheten, hus du trenger noen å skravle med, og øvrige venner og kjente kan flys inn ved behov.

Alt er vel.

<3

Paradisdrøm
Brakkesjuke, jeg?? Neeehei…hvordan kan du TRO noe sånt? 😉
Share.

About Author

3 kommentarer

  1. Det er jo veldig langt unna, og paa en oy, saa kanskje det er deres telefonsystem som er ende? Lurer paa om det har sammenheng med telefonproblemene til Det Store Lotteriet; jeg sitter og venter paa telefon om at jeg har vunnet 60 millioner dollar men telefonen er veldig tyst, saa det maa vaere noe som gaar!

    • Det er en skandalen at vi ikke klarer å ha bedre telefonsystemer enn dette!! 😀 Det spørs om jeg rett og slett nesten må reise nedover til Maldivene for å sjekke. Det vil jo være veldig trist hvis de har forsøkt å få tak i meg lenge, og bare sitter der og venter og venter….

      Synes du kan ringe Det Store Lotteriet og forklare at det rett og slett har oppstått en feil med at du ikke har fått overført Gevinsten, og så kan du bli med meg til Maldivene og bruke den der. 😉 (Veldig godt SPA, jeg lover!)

      • Ooooh det hadde vaert noe! Skal ringe Lotteriet i dag, sliter bare litt med aa finne riktig nummer… Maldivene hadde vaert perfekt akkurat naa… Vinterblek og trenger litt sol!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.