VM-negler? Javisst!

8

«Har dere VM-negler?» spør Karianne, og inspirerer dermed til en ny lek mer farger her i sofakroken.

Egentlig sitter jeg og koser meg med vårkolleksjonen Isadora Grafitti Nails for tiden, men det får bli en annen historie. I går måtte jeg bare lage VM-negler, og selv om de kanskje ble mer morsomme enn stilfulle, så deler jeg resultatet med dere her. 🙂

Til VM: Gullnegler med prikker i rødt, hvitt og blått


Produktene som er brukt:

Zoya ~ «Jules» ~ Fra vårens Intimate kolleksjon

China Glaze ~ «Hey Sailor» og «First Mate» ~ Fra vårens «Anchors Away» kolleksjon

Hvit lakk fra Konad (fordi jeg ikke eier andre hvite lakker – og ja, det betyr at jeg skal begynne å leke meg med Konad snart!)

Prikkene har jeg rett og slett laget ved å ta litt neglelakk på et fat, og dyppe skaftet på en pensel (ikke selve børsten altså, men tuppen av skaftet) i neglelakken slik at det blir en liten dråpe på den. Så har jeg forsiktig bare dyttet denne på neglen. Etter å ha «prikket» med flere forskjellige farger, forseglet jeg det hele med et lag overlakk. (Her har jeg brukt Poshe super-fast drying coat. Den er litt tynnere enn Seche Vite, som jeg vanligvis bruker.)

Til slutt må jeg vel si at dette innlegget er ikke sponset. Det vil si… hvis man skal være heeelt kynisk på det, så kan man jo si at siden min «inntekt» for tiden kommer fra min Ektemann og NAV, så har dere vel alle vært med på å sponse litt av disse neglelakkene over skatteseddelen? Er ikke det en hyggelig tanke, så vet ikke jeg! 🙂

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. JEG synes de var super stilfulle! Likte de supergodt, og synes kreativiteten
  din er fantastisk! Sånne negler skulle jeg også gjerne hatt nå! <3

 2. Så flotte VM-negler!! Kjempetøft!! Og så har du så fine negler! Fasongen og alt. De er fint avrundet og ikke sånn frenetisk og firkantet, slike negler liker jeg ikke. Vurderer å gå til neglesalong å støpe på meg negler da mine egne brekker så lett til tross for diverse tiltak, men klarer jeg å holde dem så pene som dine da mon tro? Du lakker og ordner dem så utrolig flott! Jeg blir rett inspirert jeg! Jeg vil ha mine avrundet som dine. De er avrundet nå også, men mine er ikke like fine, der de for øyeblikket er uten lakk! 🙂

  Klem fra Justina 🙂

  • Tusen takk for hyggelige ord! 😀 Jeg hadde veldig lett-brekkelige negler før, men etter at jeg begynte å bruke OPIs Nail Envy så er de faktisk blitt mye sterkere. Formen på dem er nok blitt til litt tilfeldig etterhvert – negler som er veldig lange og firkantet er vanskelig å holde pene og i orden så lenge det er dine egne. Jeg hadde støpte negler «før i tida», men til slutt slet det på mine egne negler sånn at jeg måtte bare slutte med det.

   Av og til raseres jo neglene her også – som for eksempel når vi ha dykka, riving og sliting i våtdrakt og masse saltvann fører til at jeg kommer som regel tilbake _uten_ negler i det hele tatt. Og så er det bare å begynne å spare igjen! 🙂

   Uansett er det gøy å leke litt mer farger innimellom.

   Klem

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.