Den hjelpsomme resepsjonisten

3

Jeg har fått denne tilsendt på mail, det er sikkert noen av dere som har hørt den før, men jeg måtte bare humre litt. 🙂

<3

God helg til dere alle sammen! Her har vi bonusbarnet på besøk, og det blir forsinket bursdagsfeiring bare oss tre i rolige former. Passer bra siden jeg er veldig redusert og mannen har betennelse i kneet og nesten ikke kan gå!

Vel vel, her er historien:


En skjønn gammel dame ringer opp på sykehuset og spør litt forsiktig:

“Kan jeg få snakke med noen som kan fortelle meg hvordan det står til med en pasient?”

Den som svarer er elskverdigheten selv og sier: “Jeg skal med glede hjelpe deg, har du navn og romnummer til pasienten?”

Den gamle damen svarer med lav stemme: “Jorun Finde, rom 302.”

Resepsjonisten svarer ”Bare vent et lite øyeblikk, så skal jeg gå og høre med de på avdelingen der”. Etter noen få minutter kommer han tilbake og sier:” Jeg har gode nyheter, sykepleieren fortalte nettopp at alt er bra med pasienten, blodtrykket er fint og alle verdier er normale, og overlegen Dr. Kjørstad sier at hun kan reise hjem imorgen.”

Den gamle damen sier tusen takk, og det høres flott ut, og at hun har vært litt bekymret. “Bare hyggelig,” sier mannen i resepsjonen. “Fint at jeg kunne hjelpe, er det datteren din kanskje?”

Den gamle damen svarer: ” Nei, JEG er Jorun Finde på rom 302, og ingen forteller meg en dritt!”

Share.

About Author

3 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.