Flere prikkenegler

9

Jeg har egentlig mange neglelakkbilder liggende jeg har tenkt å vise dere nå, men vi får ta det litt etter litt. 🙂

Her har jeg igjen lekt meg litt med prikker, som jeg også gjorde på VM-neglene.

Base: China Glaze – Below Deck – fra «Anchors Away»

Rosa prikker: Zoya – Marley – fra «Intimate»

Blålilla prikker: Zoya – Caitlin – fra «Intimate»

Jeg ble ikke helt fornøyd med bildene her, de ble tatt innendørs med blitz alle sammen en dag jeg ikke var i så veldig god form. Men et lite inntrykk går det nå likevel an å få. 🙂 På den ene neglen her har jeg også satt på 2 små «diamant»-stener.

Share.

About Author

9 kommentarer

 1. Så snart du er mye bedre blir det neglesalong hos deg!
  Jeg gleder meg til å få vakre negler! <3
  Syntes denne neglelakken var veldig fin og nøytral!
  Love it! 😀

  • Hehe, ja jeg får begynne å ta i mot folk for neglelakking etter hvert! 😀

   Nå har jeg egentlig ikke så stor erfaring med å lakke andres negler da, men det er jo lov å prøve? 😀 Hadde vært gøy med et lite negletreff, og du er så absolutt velkommen hit når formen tillater det igjen!! Da kan du få akkurat hvilken manikyr du vil, enten det er med prikker eller blomster eller diamanter. <3

 2. Nøytral, men alikevel kjempefin.
  Jeg har oppdaget at noen av mine eldre lakker er i ferd med å gå ut av dato, så jeg driver og prøver de ut, for å se hvem som kan reddes en stund med tynner, hvem som kan hives og deretter erstattes med samme farge, og hvilke som jeg må finne en duplikat for.

  I dag havnet naturligvis min yndlings rød (creme) Opi’s Comet for Cupido i gulvet og jeg finner den ingen steder og leter etter en duplikat.

  Slik er livet.

 3. Unnskyld, men det første jeg tenkte da jeg så bildene var «prikkedøden-leken». Den var hysterisk morsom da ungene var små. Neste assosiasjon var marihøner…? ME-hode og vårfornemmelser i salig blanding, altså:-)

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.