Prikkete vårfornemmelser

11

Jeg har vært i så godt humør i dag – fordi jeg føler meg litt bedre, hurra! – at jeg måtte gjøre noe litt fargerikt med neglene.

Jeg lot meg inspirere av vårpaletten til Pantone, og lagde prikkenegler igjen:

Skikkelig vårfarger dette da!

Ok, litt for lat til å finne frem det ordentlige kameraet i dag, så det blir litt grumsete iPhone-bilder….

Base: China Glaze: Sea Spray

Prikker: China Glaze: Four Leaf Clover ~ China Glaze: Flyin’ High ~ Essie: Greenport ~ Nubar: Lemon Sorbet

Håper dere har en riktig så fin søndag! <3

Share.

About Author

11 kommentarer

 1. Hurra – så deilig med en bitteliten opptur! Det hjelper enormt på psyken og humøret. Når jeg har dårlige dager (og det har vært mange av dem i det siste desverre) så tenker jeg innimellom at jeg helt har mistet meg selv – at ‘sjelen’ er helt død. Men gi meg en litt bedre dag og vips så titter jeg fram igjen – så jeg har stor tro på at jeg kan lappes sammen igjen hvis bare kroppen hadde spilt litt på lag. Skal ikke så mye forbedring til før byrden føles 10 ganger lettere.

  Men nok om meg =)
  Håper formen holder seg – og at oppturen fortsetter og fortsetter og…

  Cathrine

  • Du har helt rett, det skal ikke så mye til! 🙂 Og det er jo deilig, å få noen dager hvor man kjenner at blodet bruser, at hodet virker litt mer, og at kroppen ikke er full av smerter og treghet.

   Vi får nyte de dagene så godt vi kan!

   For meg er det nesten som å skru på en «gledesbryter» disse dagene, herlig. 🙂 Da skjønner jeg i alle fall at jeg ikke er klinisk deprimert hehe.

   • Skjønner hva du mener med den siste kommentaren din!

    Jeg venter på at solen skal varme litt mer sånn at jeg kan ta turen utenfor huset – kanskje sitte litt i solen og samle noen fregner og ta bort gammelt rask fra bedene og gjøre klar for sommerblomstring. Siden det er rett utenfor kjøkkendøren har jeg kort retrett til sofaen =) Jeg vet av erfaring at dette gir humøret et løft også – hjelper å se at ting spirer og gror. Også jeg da – som aldri har brydd meg om blomster og hage før jeg ble syk =)

    Håper blodet fortsetter å bruse!

 2. The following time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this a single. I mean, I know it was my solution to study, but I basically thought youd have 1 factor fascinating to say. All I hear is often a bunch of whining about something which you would repair whenever you werent as well busy in search of focus.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.