App som beskytter mot telefonsalg!

2

Er du mye plaget med telefonselgere som ringer og ringer både sent og tidlig? Selv om du har reservert deg mot telefonsalg?

Det er du ikke alene om. Mange kjenner nok til siden telefonterror.no, hvor man kan søke opp ulike numre og finne ut hvilket salgs- eller markedsføringsselskap som har forstyrret middagen – igjen.

Nå kommer de med en egen app, som legger inn  telefonnumrene fra databasen deres i kontaktlisten din. Du kan velge å importere alle numre fra telefonselgere/markedsundersøkelser, eller du kan importere topp 500. Det er også en funksjon for å fjerne de importerte numrene. (Praktisk!)

Slik kan du sile ut samtalene!

Les mer om appen i iTunes her.

En etterlengtet og nyttig app!

 

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Det var jo lurt! Men det teite med telefonselgere er at de ringer deg opp igjen helt til du endelig svarer :/ Eneste måten å få dem til å slutte på, er å ta telefonen når de ringer og si «Nei, jeg er ikke interessert.»

    • Det er jo sant. Noen er veldig veldig vanskelige å bli kvitt. Jeg husker Ellos drev og ringte meg mange dager på rad en gang jeg var innlagt på sykehus. Jeg snakket faktisk med dem også, og sa at «jeg er på sykehus, det passer dårlig». Men da bare ringte de dagen etter!

      Til slutt ble jeg så fortvila at jeg krevde å snakke med lederen der, og sa fra om at nå fikk de virkelig slette meg fra listene sine – og at jeg kunne ikke ha telefoner om den j*** truseklubben deres hver dag når jeg lå på sykehus og var nyoperert…

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.