Stivna

22

Åh fy flate!! Etter den søte kløe kommer den sure svie altså. I går gikk jeg lenger enn jeg har gjort på lenge, blant annet gjennom hele IKEA. For sikkerhets skyld på høye hæler. Urutinert.

I dag har beina mine – hele veien fra rumpa og ned – stivna!! Ikke som i «støl», men som i en særdeles smertefull, varm, bankende, sviende, betennelsesaktig form for stivna. Jeg klarer ikke sitte rett opp og ned på en stol engang, for det gjør så utrolig vondt når blodet samler seg i beina.

Litt lei meg for det, for vi fikk satt opp ny PC til meg i går – etter at mannen kjøpte seg en ny Alienware etellerannet og en diiiger skjerm for en stund siden fikk jeg overta hans gamle, en flott doning som til og med har vannkjøling – spennende! Nå har jeg eget PC-bord i nerdekroken og i dag har jeg stelt med den nye PCen min; støvsuga den inni og installert fin antivirus og lagt inn mailen min og sånn. Sjokk med 24-tommers skjerm når du har brukt en laptop på 13″ i noen år, det får en si!! (Joda, jeg har brukt mannens innimellom, men ikke fast. Og stasjonær PC har jeg ikke hatt på….7 år?)

Men dagen i går var verdt stivna bein i dag altså, for all del. Så lenge jeg slipper feberen og 7 clursterhodepineanfall på et døgn er jeg fornøyd. Og for de som lurer, så ja – det er grunnet en del av behandlingen på LHK at jeg er bedre.

Dessuten er jeg litt våryr og nyforelska – på femte året. <3 Fem år siden jeg flytta til Oslo nå - hjelp!! Blir her "forever". <3 Vel, i dag blir det altså horisontalen med beina høyt og iPad på fanget, avbrutt av små turer bort til min nye PC for å se om jeg ikke klarer å sitte litt likevel...sånn i tilfelle. 🙂 Men alle seriøse oppgaver, mailer, telefoner og skjemaer skal bætttre få ligge til i morgen, det orker jeg ikke pine meg med nå. I morgen kommer dessuten Lille Sprell, så jeg må jo lade opp til noen familiedager!! God onsdag da dere!! 🙂 PS: Jeg bygga pulten sjøl altså. I motsetning til mange (de fleste?) andre så elsker jeg IKEA-bygging og å følge bruksanvisningen steg for steg til jeg sitter der med - tadaaa - et ferdig møbel!! Magisk!! Møbel fra plankehaug!! Jeg burde begynne med Lego eller noe som meditasjon... 20110406-021302.jpg

20110406-021311.jpg

Share.

About Author

22 kommentarer

 1. Håper det bare er noen vettskremte muskler som klamrer seg til hverandre i panikk og lurer på hva i alle dager skjedde i går 😉
  Og så på høye hæler da…. 😀

  Gratulerer med ny «arbeidsplass» og pc!
  Er også så vant til å sitte med liten skjerm (10,1″) at jeg nesten får nakkesleng når jeg sitter ved stasjonær pc, men det kan vel trygt kalles et luksusproblem?

 2. Aii, kjenner til de smertene etter å ha vært aktiv! Jeg er imponert over gårsdagens aktiviteter altså! Håper du får mange slike fine dager fremover! <3

 3. Så bra at du hadde en fin dag i går 🙂 Kjenner til den med tilbakebetaling dagen derpå ja! Men bra du er ved godt mot 😉 Det er jo alltid lettere å bli dårlig etter å ha gjort noe, enn om man blir dårlig uten å ha gjort noe som helst.

 4. Haha, kjenner meg så utrolig godt igjen..! Har man først orket å drasse seg ut på en bedre middag med kjæresten, en lengre handletur eller en plass der i det hele tatt er folk skal man selvfølgelig på død og liv være feminin og lekker og ta på seg de aller fineste støvlettene med de aller spisseste og høyeste hæler. Helst skal man også ha på seg en åletrang bukse og en fin topp. Gud forby om noen skulle se på meg som «slaskete» når de først ser meg. Nei, her skal det pyntes!

  ….Dagen etter er man støl fra halsen og ned.

  Men det er nesten verdt det syns jeg:p. Deilig å føle seg pen og fresh en gang i blant!

  Stølheten din går over, nyt at du har bedre tider!:) Gleder meg med deg!

 5. Så flott at du endelig har klart å få fatt i møblet, men prisen ble litt vel høy:-(
  Det er ille!

  Håper du er bedre i morgen slik at du kan nyte ditt selvbygde verk.

 6. Frederikke on

  Nei, for tenk om du subba rundt på Ikea slik som alle de andre slubbertene! Been there, done that;)
  Bra du er ved godt mot sugar! Infeksjonsben må da bare påregnes etter en slik fest 😛 Grattis med innkjøpene.

  Suss påddæ :*

 7. Gleder meg med deg! Godt å lese ditt gode humør! Artig å «høre» et par ord på dialekt! 🙂 Gratulerer med ny PC, og kos deg med bonusbarnet ditt!!! 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.