Hurra – det er mai!!

13

April har jo vært strålende altså – både på værfronten og andre fronter – men mai er nå den store vårmåneden uansett!

Vel, vi er ferdige med april, og jeg ville bare slenge ut en stor takk til mine topp fem kommentatorer som holder koken og følger med. Jeg er veldig glad for at dere stikker innom her, selv om bloggingen har vært nedprioritert i det siste! 🙂

1. Sexy Sadie (for tiden er bloggen hennes nede dessverre)

2. Ivar (uten blogg)

3. Renate

4. Ida

5. Super-Iris

Skulle gjerne ha samlet dere rundt et bord på Aker Brygge en vakker vårdag – slik vi hadde i går for eksempel – og skålt med dere i noe godt å drikke! Håper dere og alle andre lesere nyter flotte vårdager enten det er full fart eller bare i noen minutter hver dag. 🙂

Share.

About Author

13 kommentarer

 1. Jeg har knapt blogget den siste tiden jeg…det burde jeg skrive et innlegg om 😛 Føler meg jo så bra for tiden, så da har jeg lyst til å gjøre helt andre ting! Men jeg følger med på dere andre da 🙂

  • Hehe, jeg tror det er flere med deg der – ser at folk benytter enhver anledning og det de har av krefter til å gjøre andre ting enn å sitte foran PCen og blogge. Det er jo som det skal være. 🙂

 2. Jeg har også vært dårlig på å blogge i det siste, men sånn blir det bare noen ganger 🙂 Fint å høre at du syns April har vært en bra måned, fingrene krysset for at mai blir enda bedre! Jeg er i alle fall veldig glad for at vi er et skritt nærmere sommeren 🙂

  • Åååh ja, sommer altså. Det er helt fantastisk. Og nesten uvirkelig, etter den lange, lange vinteren vi har hatt. Så nå skal det bare lades med gode vår- og sommerdager så mye vi får til! 😀

 3. Jeg har vært dårlig å kommentere skjønner jeg. Urk…Helt borte for tida. Får håpe Mai blir en bedre måned. Selv om det var mange fine øyeblikk i April så var det en tung måned for meg! 😛
  Kom mai du skjønne milde ja… <3

  • Huff, kjipt å høre at april har vært så tung for deg søte. 🙁 Krysser fingrene og håper, håper at mai blir litt bedre! Nå er vi jo heldigvis snart over det verste med pollenspredningen (sies det), så da letter det kanskje litt? <3

 4. Næh, er jeg på topplisten over kommentatorer? Så festlig! It’s a first. 🙂

  Det hørtes veldig koselig ut med et kaldt glass rosévin på Aker Brygge! 😉

  Så flott at du har hatt en god måned! I dag har det vært grilling her, så det var en flott start på mai, og i går hørte jeg et korps som øvde, inn gjennom vinduet. Våren er virkelig her, juhu! (minus pollen-shit da. :P)

  Gledelig 1. mai til dere arbeidende der ute, og til dere som jobber med å komme dere i jobb. 😉

  • Veldig hyggelig å ha deg her Renate! 😀

   Grilling! Mmm!! Det må vi få til her også snart. Jeg digger våren, selv om pollenet har vært slitsomt i det siste ja. Men læll. 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.