Korallrøde negler

2

Min kjære venninne Pia var på besøk hos meg i går, og hun hadde med seg så mye lekkert til meg at jeg ble helt salig!

Pia er nemlig konsulent for Mary Kay, og kan mye om farger, makeup og hudpleie. I går hadde hun med seg prøver på øyenskygger, rouge, hudpleie og mye mer som jeg ikke husker i farta – samt to nydelige neglelakker!

Jeg tenkte å vise dere den ene i dag, siden jeg selvfølgelig måtte prøve den med en eneste gang!

Denne fargen heter Coral Stone, og er virkelig knall korallrød. Dessverre får jeg ikke frem korallskjæret godt nok på bildene synes jeg, men denne brekker altså mot korall og er helt klart kandidat til å være sommerfavoritt.

«Coral Stone» er fra Mary Kays «Weekender Limited Edition».

 

Tatt i sollys på balkongen.

 

Tatt innendørs med blitz

Konsistensen til denne lakken var litt tynnere enn de jeg vanligvis er vant med (f.eks. OPI), men hadde likevel meget god dekkevne. Det hadde kanskje egentlig holdt med ett (!) lag, men jeg valgte likevel å kjøre to lag av denne. Litt mindre fornøyd med tørketiden – men når jeg klarte å ikke være så skjelven på hendene at jeg deiset borti alt mulig, samt at jeg fikk slengt på et lag Poshé overlakk så gikk det helt fint. 🙂

Og ja, jeg har knekt en negl… 🙁

Men ellers har jeg det helt fint altså!

 

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.