En kjapp, men sommerlig, oppdatering

13

Det har vært 24 grader på balkongen her i dag – så herlig!

Jeg måtte ut og gjøre noen nødvendige ærend, med mann på reise må man «gjøre sjøl». Men det var godt det altså, jeg funka i dag!

Og dessuten: Jeg satt i sola og spiste softis!! Det er det mange år siden jeg har gjort det!! *Lykke*

20110509-184403.jpg

Share.

About Author

13 kommentarer

 1. DET var kost Cat!! 😀
  Nyt dagene så godt som rå er – og hva er vel bedre enn å feire fine stunder med en is!!
  Har en sånn tofuis i fryseren… illller ned og henter en…nammmm 😀

 2. Det er så godt med sånne øyeblikk. Regner med at du storkoste deg med isen din. 🙂 Håper formen ikke har dalt veldig i etterkant.

  • Ja, bare det å få til et slikt øyeblikk er en stor glede som varmer lenge! 😀 Og formen gikk det ikke så aller verst med, selv om kroppen var veldig «seig» her i formiddag så har jeg sluppet unna feberen og de verste smertene. Hurra!

   • Så godt å høre. 😀 Går det fortsatt greit?

    Jeg var i Oslo på søndag, for legetime, og jeg var da også på operataket og gikk, for første gang. 🙂 Formen har imidlertid bare gått nedover siden da. Kjedelig. God kveld i stua! 🙂

  • Varm var nok sausen ikke, men like god for det! 😀 Smaksløkene mine fikk et lite sjokk, da jeg ikke har spist softis på flere år. Kroppen og magen har vel ikke godt av så mye melkeprodukter, men en sjelden gang i blant så sier jeg bare «skitt, la gå…» 😀

   Stor klem til deg også!!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.