«Nyt din friske tid» (Aftenposten 12.05)

0

Kjersti Holst har i dag et innlegg på trykk i Aftenposten med tittelen «Nyt din friske tid». Det handler om det å være arbeidsufør og oppleve at man havner utenfor – og for mange den skamfølelsen som følger med. Men vi vil tjene på å kaste av oss denne skamfølelsen og nyte den friske tiden vi har, sier Holst.

Mitt ønske er at uføretrygdede skal riste av seg skamfølelsen. Man mister ikke bare en jobb, men tap av inntekt, et sosialt nettverk og andre goder. Vi kommer likevel ingen vei med å synke ned i en hengemyr av selvbebreidelser fordi vi har vært uheldige å bli syke. (Kjersti Holst, Aftenposten Meninger 12.05)

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.