Blogganbefaling: Enkle gleder

2

Jeg lot meg nettopp røre av et innlegg på bloggen «I just had to tell you so», av den flotte damen Astrid.

Hun har skrevet om Bestemorblomsten, om avleggerne hun fikk av sin bestemors gamle plante, og at de nå endelig blomstrer.

I tillegg til at blomsten selvfølgelig er flott, synes jeg Astrid har en egen evne til å få frem gode stemninger og detaljer i sine blogginnlegg, enten det handler om bestemorblomster eller en hektisk hverdag med jobb og små barn. Dessuten er hun morsom.

Og så er det kanskje noe vi andre kan ta med oss – få avleggere av din bestemors blomst mens det enda er mulig. Det er ikke sikkert du ser betydningen i det akkurat nå, men jeg skal love deg at en dag vil du få stor glede av det! Når jeg leser Astrids innlegg blir jeg trist fordi ingen av oss tenkte på det da mormor falt fra.

Men nok om det, stikk over og les om Bestemorblomsten nå!

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Det er en veldig fin ting å få avleggere. (For de som har grønne fingre og klarer å få dem til å overleve, elers blir sorgen kanskje vel så stor – der døde planten og!! :o( )

    Den blomsten på bildet ligner på en mamma har, og den vil jeg IKKE ha avlegger av. Veldig fin plante, men sånn ca hvert 3 år eller noe så blomstrer den og fy f*** som den stinker da!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.