Mirakeldag

28

I dag har jeg gitt min mann sjokk.

Gledessjokk.

Han regelrett måpte da jeg kom ut i stua iført noe annet enn joggebukse, med sminke og smykker og rak i ryggen.

«Hva… hva… skal du UT?» var det eneste han kunne stamme frem, og jeg kunne bekrefte at «Jah, faktisk! Jeg har planer!»

Jeg tror ikke jeg har sett noen glise så bredt på evigheter. Snakk om å kunne glede seg på mine vegne! 🙂

For i dag har jeg virkelig tøyd strikken, eller slått ut håret eller hva du vil…

Først brukte jeg halve dagen på å klare å fikse meg opp litt.

Og så… dro jeg på shopping! Jeg, som vanligvis ikke setter mine ben i butikker, fordi det er for masete. Jeg dro på Zara, på en lørdag! Og jaggu var det fullstendig kaos der med hundrevis av folk og ekstremt høy og bråkete musikk. Hva er det egentlig med klesbutikker og høy musikk? Kan noen forklare meg den strategien? Er det for at folk skal få opp pulsen litt og bli veldig gira, eller liker alle andre enn meg å ha høy musikk rundt seg?

Men i alle fall… jeg hadde sett en kjole på nett som jeg bare måtte ha, til en spennende date jeg skal på med mannen senere i uka.. 😉 Og jeg fant den! Og den passet! Og det var det flere ting som gjorde gitt! 😀

Her ble det både kjole, fuksia-farget jakke, lilla topp og knall grønt skjørt! Kjempefornøyd!

Jeg var egentlig fornøyd jeg da, og klar for neste post på programmet. Men da jeg tuslet nedover Bogstadveien, så jeg butikken Home and Cottage, som jeg ha hørt så mye om. (Ja, jeg tenker på deg ja, Astrid!). Spesielt etter denne konkurransen hvor man kunne vinne lavendel-duftende vaskemidler til huset. Jeg vant jo ikke (buhuu!), men jeg kan jo ikke motstå lavendelduftende husvask!

En liten kose-pose til mor fra Home and Cottage! 🙂 Lavendel, lavendel, lavendel… Jeg var litt sånn «sjøsyk» da jeg var inne i den butikken, egentlig ganske gåen etter Zara, men jeg skjønner at jeg må komme meg tilbake og shoppe der altså, for jaggu var det en flott butikk!

Nå ser jeg at dette blir jo nærmest et rosablogger-innlegg her! Men jeg bare dele med dere hvor bra den dagen her har vært! 😀

Så var det på tide å dra videre….

Jepp! Jeg dro for å se utstillingen til Maria! Jeg kom meg jo ikke på åpningsfesten, men jeg fikk i alle fall med meg utstillingen i dag. Men det var så spennende at det må komme i en egen post! For de som vil se utstillingen – den er også åpen i morgen og mandag – så skynd dere! Jeg lover at det er verdt det!

Men altså…. shopping OG utstilling på samme dag – det ER jo et mirakel. Hadde noen sagt det til meg for 2 måneder siden så hadde jeg ledd rått og lurt på om de var spik spenna gærne, som trodde at jeg skulle klare noe sånt.

Så jeg har hatt en utrolig bra dag!! Det er så herlig! 😀

…og hvis jeg nå forteller dere at jeg i tillegg dro innom en bursdagsfest for en kamerat, på BAR i kveld, så tror dere sikkert jeg lyver.. 😉

Mirakeldag!

Men nå er den definitivt slutt altså… like før jeg svimer av her nå hehe. God natt alle sammen! Håper dere får sove godt i natt og at morgendagen blir en flott dag!

 

 

Share.

About Author

28 kommentarer

 1. Så flott at du endelig er i såpass bra form at du kan gjøre dette! Det har vært en hard nok start på dette året.

  Klem Justina

 2. Åh, så hyggelig å lese. Så veldig fint!
  Dette var godt å se, du er jo så flott og jeg skulle ønske du hadde mange-mange slike dager.

  Klem herfra!

 3. Øy – ikke bruk opp hele neste uke i dag da. 😉

  Men megahyggelig å høre at du har hatt en så fin dag, altså.

 4. Så utrolig kult å lese! Å gud, jeg savner en real shopping!!! Men med disse positive innleggene dine, så gir det håp om at det skjer meg etterhvert også 🙂

 5. Zara på en lørdag? Du er gal! Det kan være ekstremsport for hvem som helst!

  Jeg har også lurt på dette med høy musikk i klesbutikker. Er man på shopping eller diskotek? I prøverommet til Bik Bok på Karl Johan får man også bassen dundrende rett i øret. Beklager, der mistet de meg som kunde!

  Men den svarte (eller er den mørkeblå) kjole du har på deg er superfin og du ser smashing ut.

  Gratulerer med en flott lørdag! 🙂

 6. Ååå! Så fantastisk! Håper du får flere sånne dager 🙂 Forresten ser du utrolig flott ut på bildet 🙂

  • Takk! 🙂

   Jeg er optimistisk nå og tror på at det kommer flere gode dager! Selv om akkurat denne søndagen kunne jeg vært foruten… 😉 Etter den søte kløe osv.

 7. Er så utrolig glad på dine vegne, Cathrine! Etter ei sånn hektisk uke, og så klarer du dette! 😀 Det er jo helt underbart! Gratulerer deg hjerteligst, ja langt nede fra hjerterota!! 🙂 Måtte du få mange mange slike gode dager framover…

 8. Næh, har du sett på maken?? Så HERLIG! 😀 Gratulerer!! Gleder meg til posten om utstillingen også. 🙂

  Selv har jeg vært på besøk hos en venninne i 6 timer OG kjørt bil t/r. selv, i dag! 😀

 9. Tusen tusen takk for alle de fine, oppmuntrende, hyggelige, gode kommentarene. Dere er en så flott gjeng, jeg får bare lyst til å klemme dere alle sammen! <3 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.