Blandings

2

Dere husker sikkert da dere var mindre, og det var ekstra stas å blande to sorter brus? «Blandings» kalte vi det, og det har jeg holdt på med i morges.

Det begynte med at jeg ikke fikk sove. Det vil si – jeg har ikke hatt noen særlige problemer med søvnen i det siste (så lenge jeg tar de riktige medisinene mine). Men, rent hypotetisk selvfølgelig, kan vi tenke oss et scenario der det kommer ett stykk ganske beruset mann og legger seg på tvers av senga og snorker som et middels sagbruk. I dette rent hypotetiske scenarioet kan man jo forstå at det da muligens blir vanskelig for den andre parten å oppfylle sitt reelle søvnbehov… 😉

Nuhvel…

Sånn ca. i halv sju-tiden i morges meldte det seg et sterkt behov for oransje neglelakk hos meg. Man skulle kanskje tro at jeg nå har klart å opparbeide meg en samling i alle regnbuens farver, men jeg skal si dere at her manglet det en virkelig pen oransje creme-farge!

Derfor – blandings!


Første forsøk – prøver med litt forskjellige gul og rødfarger. Ble ikke helt som jeg ville. For lyse gulfarger, med for mye hvitt i.

 

Men disse to gikk det litt bedre med:

Misa: Endless Keys

China Glaze: Peachy Keen

 

Jeg lærte fort at det egentlig ikke er så lurt å lage «blandings» med neglelakker i en skål – for det tørker jo ikke sant, så det ble ganske fort seigt og ikke så lett å legge. Men bær over med meg – dette er første gang jeg virkelig prøver å blande neglelakker for å få en ny farge. 🙂 Tror de proffe neglelakk-bloggerne kaller dette en «franken-lakk». Men jeg skulle ikke ha så mye da, så det holdt til mitt formål.

Og så noen bilder av resultatet….

Ja, oransje ble det i alle fall! 🙂 Jeg er ikke helt fornøyd med denne fargen til min hudtone, men jeg ønsker meg nå i alle fall en (eller flere) oransje lakker med creme-konsistens som jeg kan prøve ut. Jeg synes Misas «Endless Keys» (som jeg viste frem her) er fin, men jeg må innrømme at jeg er mer glad i cremede lakker enn de med glitter.

Forøvrig har jeg hatt en særdeles rolig dag… Har faktisk sovet bort det meste av den, og nå skal jeg ganske straks gå og legge meg igjen! Sånn er det vettu, vi starter på ny frisk igjen med en ny uke i morgen! 🙂

 

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Du er morsom! 😀 Øvelse gjør mester, så du blir sikkert enda mer fornøyd neste gang. Synes det er et godt tegn at du orker å pusle med dette, etter den travle gårsdagen. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.