NOTD: Zoya ~ Breezi

8

Hellooo neglelakkfans! 😀 Før jeg kommer med dagens neglelakkpresentasjon, må jeg skrive ut av meg en frustrasjon kjenner jeg…

Hadde en avtale med en eiendomsmegler som skulle komme hit i dag for å gjøre en verdivurdering av vår leilighet. Tidspunktet for avtalen kom og gikk, og jeg ble mer og mer frustrert. Etterlysning av megler ble sendt på sms, som kunne fortelle at han trodde avtalen var 7. juni… Det er slik at riktignok er jeg litt rotete i hodet av og til, men avtalene mine har jeg veldig god kontroll på, nettopp fordi det er så veldig, veldig viktig for meg å planlegge dagene og disponere kreftene jeg har. Jeg var oppe klokken syv i morges og har brukt hele dagen (med innlagte hvilepauser) på å få leiligheten og meg selv presentabel til megleren skulle komme – til ingen nytte. Jeg har definitivt ikke tatt feil av i dag og 7. juni, siden jeg allerede har den dagen planlagt i kalenderen min for lenge siden. Alle kan ta feil, men jeg er skikkelig irritert på den megleren nå som jeg føler har «stjålet» denne dagen. Vel vel… de får ikke noe oppdrag her, for å si det sånn.

Men nok om det. *Svosj* Der legger vi den irritasjonen til side!!

Dagens neglelakk er «Breezi» fra Zoyas sommerkolleksjon «Summertime». En vakker, blå, cremet lakk!

Den har kanskje litt mer grønt/teal i seg enn det som kommer frem på mine bilder.

~Se, jeg hadde pyntet med lys og blomster til megleren skulle komme…. men neeeida. Fikk bli litt neglelakkblogging i stedet da! ~

 


~ Her vises det at lakken kan bryte litt i fargen, men hjelpe meg, hva heter «teal» på norsk?? ~

Vel, da er det middagstid her i heimen. Litt stusslig å spise middag alene uten mannen hjemme.. IGJEN…og igjen… Men dog, jeg har gode rester fra gårsdagen og noen sjokoladejordbær er det igjen også, så jeg skal da klare å kose meg. 🙂

Håper dere får en fin ettermiddag!!

(PS: Jeg har opprettet ulike mapper («sets») for en del av mine lakker på Flickr du kan jo ta en titt der hvis du vil. 🙂

Share.

About Author

8 kommentarer

  1. Hmmm… Det må vel bare bli «blågrønt», selv om det er en del mindre beskrivende en «teal». Jeg må innrømme at jeg er veldig glad i engelsk, jeg syns det er litt enklere å uttrykke seg presist i mange tilfeller. Fin lakk forresten! Og utrolig uprofesjonelt av en megler å forveksle datoen for en avtale, i alle fall såpass at kunden må kontakte ham/henne.

    • Blågrønt, petroleum.. litt forskjellige betegnelser man kan bruke. 🙂 Mange som har kommentert på Twitter til meg nå at vi egentlig ikke har et godt uttrykk for «teal», da synes jeg det er greit å bruke det engelske uttrykket. 🙂

      Ja, jeg ble veldig forbausa over at megleren var så forvirra. Men men… får bare ta det for det det er og heller se frem til noe annet.

  2. Da jeg jobba på Ikea brukte vi «Petrol» på den fargen. Lykke til med ny verdivurdering og ny megler.

  3. Herlig farge! 🙂 Kjip megler! 🙁 Kanskje han skulle sjekke om han hadde oppfattet rett! 😛
    hehehehe…Sender en stor virtuell klem! <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.