Sommerfølelse

11

Dette bildet jeg tok i går var så deilig at jeg bare må dele det med dere!

Det er noe med at man ikke bare vil se sommer og natur – jeg vil føle den, ta på den, lukte den.

Så da jeg kom meg en liten tur i parken i går var det helt naturlig å kravle rundt i gresset og kose litt med hvitkløverblomster og fine strå som vaiet så pent i en mild bris.


Det ble begynnelsen på en blomsterkrans, slik vi lagde dem da jeg var lita.

Mer en annen dag. 🙂

Share.

About Author

11 kommentarer

 1. Jaaa! Vi vil ha mer sommer! 😀 Du skriver så poetisk og vakkert. Når jeg leser noe så underfullt, er det som det blir både sol ute og sol inne…sol bare sol, selv om det regner ute. 😀

 2. Hihi…sånn er jeg også for tiden! Kanskje det har med den lange tiden innendørs? Jeg merker ihvertfall at jeg har større behov enn andre for å ligge i gresset og kose med blomster 😀 Haha 😀

 3. Herlig 🙂 Nå som det endelig vært sol og varmt igjen i det siste, så har det i tillegg vært en kraftig, kald vind her hvor jeg bor, som har gjørt det umulig å sitte ute uten å være godt påkledd – tenk at jeg ser Oslo fra hagen! Jaja 🙂

 4. Jaa, blomsterkrans! 😀 Det er det lenge siden jeg har både sett og -lagd. Så herlig at du koser deg med («for»)sommer! Jeg skulle gjerne ha kost mer med blomster og gress, om det ikke hadde gitt meg utslett, rennende nese og kløende øyne. 😉

  • Uff, da er du sånn som min kjære mann 🙁 Kan ikke ha ham med i parken uten at det nærmest tar livet av ham, så det har vi slutta med for å si det sånn!! Veldig kjipt. 🙁

   • Ja, det er kjedelig å være allergisk mot det ene og det andre, men sammenlignet med ME’n, er det bare småtteri. Sett under ett, blir det litt for mye på én gang, til tider. Lærdommen «bare se, men ikke røre» (eller puste inn :P), kommer godt med her, hehe.

    For et morsomt uttrykk dere bruker for vinden, i midtnorge! 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.