Utsatt kaffe

6

Jeg skrev i en tidligere bloggpost at jeg skulle få besøk av en politiker denne uken, som ville lære mer om ME.

På grunn av endringer i denne personens møteplan, blir besøket utsatt til over ferien. Jeg tenkte bare jeg skulle skrive det her, så dere ikke går og venter på «rapport» fra besøket. 🙂

Egentlig passer det meg greit, for jeg kjenner at jeg er ikke i noe særlig form. Hovne lymfeknuter, følelsen av halsbetennelse og sirup i hele kroppen er tydelige tegn på at det har blitt for mye i det siste. Noe er selvvalgt, men det meste dessverre ikke. Det finnes uheldigvis ikke noen pause-knapp på krav fra omgivelsene…

Men siden jeg nå har fått uventet «fri» i dag og i morgen, skal jeg legge alle tanker til side så godt som mulig og krype tilbake under dyna igjen med boka/iPaden og noe snacks. Så får verden bare styre på!

Håper dere har hatt en fin start på uka!!

 

 

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Vi tar den rapporten når den kommer vi! 🙂 Viktigere er at du får ro og hvile nå så du kommer raskere opp fra dalføret. Ønsker deg god bedring!

  2. 😉 Vi ser nu frem til kaffebesøket ditt når det kommer 😀

    Nei immunresponsreaksjoner liker vi ikke – skjer det samme her etter ja økt aktivitet. jamt over bruker æ da tre dager…. nope vi får slutte å bruke opp energien til immunforsvaret!

    Du får ha lykke til med enøk – bedring i sikte i overimårra <3

  3. Det var like så greit at det ble utsatt, da! Jeg blir også «glad» når noen andre må avlyse en avtale, litt sært, hehe. 😉 God hvil!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.