Norges ME-forening: «Viktig delseier for ME-saken»

4

I en kommentar til dagens publisering av Helsedirektoratets anbefaling til Helse- og omsorgsdepartementet om oppfølging av arbeidet med ME/CFS, kaller Norges ME-forening uttalelsene for en «delseier for ME-saken».

– Dette er gledelig lesning, sier generalsekretær Ruth Astrid L. Sæter i Norges ME-forening. Dersom anbefalingene fra Helsedirektoratet blir satt ut i livet, vil det bety betraktelig forbedring for ME-pasienter over det ganske land.

Diagnosekriterier kan bli strammet inn, og kognitiv terapi og gradert treningsterapi er ikke noe som passer for alle ME-pasienter. Det slår Helsedirektoratet fast i brevet.

Les hele artikkelen fra ME-foreningen her.

Les hele brevet fra Helsedirektoratet til Helse- og omsorgsdepartementet her.


Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Pingback: Hvordan er man en god helselobbyist? « Marias Metode

  2. What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively helpful and it has helped me out loads. I’m hoping to give a contribution & help different customers like its helped me. Great job.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.