Grønt er skjønt!

6

Nå har det vært så mye alvor her i det siste, så vi trenger noe litt grønt og skjønt! 🙂

Her om dagen fikk jeg et intenst behov for å få en knall grønn neglelakk på meg. Nærmest gressgrønn! Et dypdykk i neglelakksamlingen ble foretatt, og frem fra glemselen kom Nubar «Green Tea». Den er fra Nubars vårkolleksjon i 2009 ~ «Pastel Fever».

Ganske så grønn, ikke sant?


 

Og så er det jo sånn at etter noen dager så blir man kanskje litt lei av den lakken man har, og da kan det være greit å friske den opp litt. Her har jeg brukt «White Cap» fra China Glaze:

 

 

 

For å toppe det hele lekte jeg meg også frem til en øyensminke i gull og grønt… nå er jeg ingen ekspert på sminke og har ikke tenkt å bli noen sminkeblogger heller, så jeg poster dette bare fordi jeg synes det var litt gøy. 🙂

 

 

Nå skinner sola på balkongen her, men temperaturen er ikke så veldig høy enda. Jeg skal være hjemme og lade som bare det i dag, i håp om å komme meg en liten tur på bursdagsfest til en god venninne i kveld!!

Håper dere får en fin lørdag alle sammen – har dere muligheten til å få oppleve noe grønt og skjønt i naturen så gjør det! 😀


Share.

About Author

6 kommentarer

    • Så herlig! Ja, jeg tror at vi trenger å leke og eksperimentere med farger, tekstur, former.. jeg merker en helt egen ro når jeg klarer å bruke krefter på å drive med hobby-ting. Lage noe. Farger har alltid gitt meg stor glede!

  1. Herlige farger, både den «orginale» og med litt mere glitter!
    Skikkelig Godgrønn! 🙂 eller «Suuuupaaagreen» som de sa på 5th element.
    (om jeg ikke husker heeeelt feil da!?)
    Elsker at du legger ut bilder, digger deg snuppa mi! KleM <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.