Over på sommertid…

11

Vi har på en måte gått over på sommertid her i heimen føler jeg. 🙂

Selv om sola ikke akkurat er så veldig mye tilstede, har hele gjengen gått inn i en annen rytme – varmt er det jo læll. Vi har grilla med Lille Sprell på balkongen i går, og lagd så mye mat at vi egentlig kunne ha mettet flere familier føler jeg. Men så blir det rester noen dager da!

Jeg ser det på statistikken på bloggen også, at det blir roligere. Færre poster, færre lesere. Tror de fleste har nok med å bare ha sommer kanskje? Det er nok noe som bare farer forbi nå, uten å bli kommentert, både her og på ~ME Nytt~. Jeg tror det nesten bare må være sånn, og si at nå har vi på en måte sommerferie.

Så til deg som leser dette benytter jeg anledningen til å si GOD SOMMER videre! Måtte den bringe mange gode opplevelser som blir til gode minner.

~ «Summer Escape» by ~exoticpeach @ deviantart ~

Share.

About Author

11 kommentarer

 1. God sommer snuppa! <3
  Godt skrevet, sånn føltes det virkelig i år.
  Som at sommeren hadde sneket seg innpå meg, mens jeg så andre veien. 😉
  Plutselig gikk alt i sommertempo overalt, til og med jeg! 😀
  Sånn kan det gå altså! KleM 😉

 2. Jeg har også glidd over i sommermodus og er mer ute og nyter milde vinder :). Så ønsker jeg deg og dine en fortsatt God Sommer!

 3. Du har nok rett i at både folk og sosiale medier er i sommermodus. Vi
  får underholde hverandre, alle vi som ikke er så veldig aktive i den store verden.

  God sommer til deg også 🙂

 4. Kjenner igjen det der. Det er godt å kunne gå ut om døren og bare være. Sommeren er en god tid for pusterom. Alt er så mye enklere nå!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.