Kakeanbefaling

3

Nå ligger jeg her og prøver å hvile etter en (i hvertfall for meg) hektisk familiedag. 🙂

Vil herved anbefale de som har mulighet til å dra på Teknisk Museum i Oslo og spise gulrotkake!

Det må være den beste gulrotkaka jeg noen sinne har spist. Ble servert nystekt, hjemmelaget med en luftig og frisk krem. Litt sjokolade i bunnen gjorde den bare enda bedre. Ikke noe tørr, flatklemt fabrikkvare her nei, luftig og litt grov. Akkurat slik det skal være!

Er du heldig titter sola frem også, da vil jeg anbefale å sitte ute. Der slipper du hylene fra skuffede barn som blir dratt ut av lekebutikken i resepsjons-/kaféområdet! 😉

20110813-162645.jpg

Håper dere har en fin helg så langt! Vi har som dere kanskje skjønner Lille Sprell hos oss i helga, så her er det bare å stå på! Krysser fingrene for at værmeldingen tar helt feil og at det blir strålende sol i morgen. Da får vi kanskje dratt på en liten utflukt?! 🙂 Det er i alle fall lov å håpe!!

Share.

About Author

3 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.