OMG! Æ e på Blogglista!

18

Etter at VG puttet denne posten i «Lesernes VG» på forsiden av VG Nett fikk jeg en del treff kan du si. Og faktisk en interessant diskusjon i kommentarfeltet. (Må innrømme at diskusjonen gleder meg mer enn treffene dog.)

Nå ble jeg gjort oppmerksom på at jaggu har ikke denne oppmerksomheten ført til at jeg har havnet på 56. plass på selveste Blogglisten! Der alle rosabloggerne er! Jeg gjør mentale kråkestup i sofaen av glede nå selvfølgelig. Småpikene må bare passe seg, for nå er nerdeglambloggeren i støtet! 😀

Hahahah!

Plasseringen er selvfølgelig dokumentert med skjermdump under.

Share.

About Author

18 kommentarer

 1. Det er bare vel fortjent! Du fikk frem et meget viktig tema ut til mange.
  Vi visste allerede at du er en skrivertalent og nå fikk vi bekreftet det vi visste enda en gang!

  • Det er hyggelig å høre! Men jeg blir jo nesten litt oppskaket av denne oppmerksomheten. I begynnelsen når jeg blogget var jeg faktisk mer frampå enn jeg har vært i det siste. Har vel følt at jeg har puslet litt i min egen krok av nettet en stund, men så plutselig…

   Det jeg synes var ekstra hyggelig var at det kom flere interessante kommentarer og tilbakemeldinger i posten, både fra leger, pasienter og leger som hadde vært pasienter. 🙂 Det er bra!

 2. Herlig! Gratulerer til deg! Hehe, i dag er jeg på forsiden av VG. Kanskje jeg også får plass på blogglista … Rosabloggere, pass dere for nerdeglambloggerne, sier jeg;-)

 3. Gratulerer – både godt skrevet innlegg, kommentarer og blogglista! Som jeg ikke hadde hørt om, men som jeg skjønner er stooor 🙂

  • Hahaha, ja den er STOR blant en del den lista der. 😀
   Men jeg grøsser litt ved tanken på at dette skulle blitt en slik blogg som lå øverst der… det er i alle fall ikke hensikten. 😀

  • Bibliotek vet jeg ikke, men tusen takk likevel. 😀 Har nettopp oppdaget bloggen din Mormor, og synes du skriver så mange hyggelige ting hver dag. Takk!

   God helg til deg og dine!!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.