About Author

12 kommentarer

 1. Helt enig. Har aldri sett den før, og nå driver jeg med litt research på alternativ til de høyprofilerte rosabloggene, så denne var jo fantastisk bra. Godt tips.

  Hva er det med de offisielle blogglistene (skulle tro verden besto av rosablogger….)

  • Det er mange som vil definere «Blogglisten» eller «Bloggtoppen» eller hva de nå enn velger å kalle den – med reklamefinansierte blogger etc.
   Men det er mange, mange kvalitetsblogger der ute som ikke har like mange treff og som ikke ligger på slike lister. Det gjelder å dele gullkornene når man finner dem. 😉

   God helg!

 2. Herlig. Takk for tipset. FInt å ha noe morsomt og tankevekkende på samme tid!

  Nå er det tid for blogger igjen kjenner jeg.
  Sommeren blir alltid så tøysete for meg..Skjønner ikke hvordan det henger sammen forresten. Får det mildt sagt gørtravelt med å oppdatere meg på din fine blogg og alle de andre.

  Etter at du skifta layout til to spalter husker jeg ikke hva jeg har fått med meg eller ikke, men det fører jo stort sett bare til at jeg leser ting to ELLER fler ganger. Jeg ser på det som positivt. I alle fall foreløbig. Om jeg surrer meg bort i juli eller noe slikt skal jeg begynne med et avkryssingsskjema.

  Klem og ha det så kjempefint det går an!

  ( deler ditt ønske om de veldigvarmesoldagene som vi må få nå snart…Burdeburde ha dem til gode???)

  • Akkurat nå litt sol på balkongen her, men jeg synes ikke det er noe varmt… Blir mer inspirert til å pakke vekk sommerkjolene og begynne å tenke høstfarger ja.

   Hehe, skjønner at det man kaller «magasintema» med flere saker på forsiden kan virke litt forvirrende. Jeg vurderer et temaskifte igjen nå snart sånn i forhold til høsten…. da blir det nok enda mer forvirring! 😀

   Klem og god helg til deg!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.