Topp 5 kommentatorer for august 2011

11

~ Stor stim med «batfish» ved Shark Reef, Ras Mohammad Nasjonalpark, Sharm el Sheik~

Hver måned har jeg en uhøytidelig oppsummering av hvem som har vært de flittigste kommentatorene på bloggen i måneden som gikk. Jeg gleder meg over at jeg både har faste lesere og kommentatorer, og at jeg til stadighet ser nye navn som ramler innom.

I august fikk jeg et par bloggposter på forsiden av VG Nett, siden de ble valgt ut av «Lesernes VG». Det førte til en massiv trafikk en liten stund, før vi nå er tilbake på «normalen» igjen. 🙂

Mange kommer hoppende hit fra Facebook, noe som blant annet skyldes at jeg har gode venner som deler bloggpostene med sine venner igjen. Det setter jeg utrolig stor pris på!

Men nå… avsløringen! De fem mest aktive kommentatorene i august 2011 er….

1. Et liv å leve

2. Renate

3. Marit Elisebet Totland

4. Sexy Sadie

5. Lilja (uten blogg)

Dere er kjempeflotte alle sammen, og jeg retter en stor takk til dere for at dere vil følge bloggen og legge igjen så mange kloke, gode, interessante kommentarer!

Jeg får lyst til å gi dere noe fint… og egentlig skulle vi dratt hit i «levende live» alle sammen. Men se denne videoen (det er bare 7 minutter…len dere tilbake og slapp av), og bli med på en dykketur ned på Shark and Yolanda Reef i Ras Mohammad Nasjonalpark utenfor Sharm el Sheik. Jeg satt med et stort glis av gjenkjennelse når jeg så den, håper dere kan nyte den vakre turen selv om dere ikke har vært der. (Eller hva vet jeg, kanskje dere har det??)

 

Share.

About Author

11 kommentarer

  1. Næh, klarte jeg det igjen? 😉 Du er søt og god, da, som ville dele dykkereventyret ditt med oss! 🙂 Det var mange flotte fisker der! Jeg likte særlig godt den hvite med sorte prikker på. Noen lignet på krokodiller der også – tror jeg hadde blitt skremt om jeg hadde møtt på dem, hehe.

    • Den hvite med sorte prikker på er en pufferfish, og kan faktisk blåse seg opp til en svæææær ball hvis den bli jaget! 😀 Det er ganske snodig. Vi skremte en mindre variant av arten, og holdt på å lo oss ihjel da den stakkars fisken puffet seg opp. Den så veldig komisk ut, og de mister helt styringen på seg selv når de blir puffet opp! Merkelige skapninger. 🙂 (Men vi jager ikke fiskene altså, de kan bli veldig stresset og det vil vi ikke.)

      De fiskene som lignet på krokodiller heter faktisk krokodillefisk! 🙂 Tror ikke de er farlige. I hvertfall ikke når man holder litt avstand.. 😉

      • Jeg har sett tjukkebolla på TV før, men jeg visste ikke at det var denne fisken! Så morsomt å møte på en sånn en! 🙂 Det blir litt sånn som med babyblekkspruten i Finding Nemo, som «inked himself», hehe.

        Jeg trodde ikke at dere ville plage fiskene, altså! 😉

        Krokdilllefisk, er et merkelig vesen, altså! Du kan være glad for at du ikke møtte på noen 6 meter lange krokodiller der, også, slik som den de fanget i sør- eller mellom Amerika (I can’t remember!) i dag.

  2. Åh, jeg har ramla helt av, gitt. Rett i skammekroken med meg, men det kan jo tenkes jeg kommer sterkere tilbake etter en aldri så liten ferietur..? Jah..! 🙂

    *klem*

  3. Oi….på topp 5 :)….Alltid like givende og tankevekkende å utveksle og dele med deg og dine lesere 🙂 Bloggen din er et godt sted å være 🙂
    Takk også for vakker (!) vitamininnsprøytning under vann 🙂 Hærlig, rett og slett !…

  4. Jeg var for en del år siden på et Fiskmuseum i Eilat, Israel. Der var det også mange forskjellige farveglade fisker. Det var en stor verden som var så forskjellig her i norr.
    Jeg må har vært ekstra sosial den seneste tiden. Bare koselig det! 🙂

    • Det er kjempekoselig å ha deg her på besøk i kommentarfeltet også Anna-Lena! 😀 Samtidig får jeg litt dårlig samvittighet fordi jeg er så utroooolig treg til å kommentere i andres blogger for tiden. Har liksom nok med å klare å henge med på min egen… men jeg leser! 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.