Høstnegler fra Essie

4

20110906-061917.jpg

Essie er et  merke jeg har hatt blandede opplevelser med. Jeg kjøpte en vårkolleksjon en gang (2009?) som så mer ut som korrekturlakk på neglene. Men så fikk jeg en opptur igjen med fjorårets høstkolleksjon. Kanskje Essie rett og slett egner seg best på høsten??

I alle fall fikk jeg veldig lyst på høstens kolleksjon – Brand New Bag – som kom nå i høst. Jeg kjøpte mine via Transdesign.

Kolleksjonen består av seks creme-lakker i duse og behagelige høstfarger. Jeg må si at jeg likte alle disse veldig godt, og synes de passer godt til min høstgarderobe. 🙂

 

20110906-061934.jpg

~ Fra venstre: Carry On ~  Glamour Purse ~ Case Study ~ Power Clutch ~ Very Structured ~ Lady Like ~

Jeg har dessverre ikke klart å få til swatches i full manikyr av alle disse, men jeg ville i alle fall vise dere hvordan jeg har prøvd dem og si litt om de enkelte fargene. 🙂 Nå er jeg ikke helt fornøyd med disse bildene, først og fremst fordi jeg hadde så utrolig elendig lys. (Det kan godt slutte å regne i Oslo snart!!). Vurderer å bygge meg en enkel lightbox faktisk.

Men over til saken!

20110906-061644.jpg

~ Carry On, Glamour Purse og Case Study. ~

Carry On ~ En dyp, romantisk burgunder, selv om den ser nesten sort ut på bildet her. Mørke farger som dette er alltid en hit på høsten!

Glamour Purse ~ Dette er vel en av de fargene som kan beskrives som en grå-brun-ish farge, eller taupe som man sier på engelsk.  Har vel litt følelsen av å ha sett mye likt som dette før kanskje?

Case Study ~ En lys beige kamelfarge vil jeg beskrive denne som. Passer godt inn i den såkalte «nude»-trenden.

 

20110906-061656.jpg

~ Power Clutch , Very Structured og Lady Like ~

Fargene på dette bildet er litt mørkere enn virkeligheten dessverre – de er ikke så skarpe som dette. Bildene av flaskene over her er nok mer riktige.

Power Clutch ~ En dyp grågrønn farge. Kjempeflott! Kommer nok til å bli en av favorittene i høst.

Very Structured ~ Denne vil jeg kalle teglsteinsrød, og den kommer helt klart til å bli brukt mye i høst. Akkurat nå pryder den tåneglene, men jeg tror jaggu fingrene må få et lag med den i morgen også. 🙂

Lady Like ~  En blek grårosa farve. Essie beskriver den som «mauve», som vel betyr lavendellilla, men dette har jo ikke noe med lavendel å gjøre. En diskré og pen lakk som passer til det meste.

Generelt kan man vel si at dette er en kolleksjon som passer godt hvis man ikke vil ha veldig mye glitter og sprell på neglene sine – for eksempel på jobb! Den utfordrer ikke, og det er sikkert noen som vil finne den kjedelig – men jeg synes den er veldig lekker. Jeg savner selvfølgelig noe blått her, siden blå er en av høstens store IT-farger. (Mer om dette senere…)

Favoritten min, Very Structured, ligner ikke på noe jeg har fra før, og jeg elsker den rød-oransje, brente tonen. Dessverre synes jeg ikke de andre lakkene er så veldig unike, og mange vil nok tenke at dette ligner mye på ting de har fra før.

Nå fikk jeg lyst til å gå og sortere neglelakkene mine etter kolleksjon igjen, for å sammenligne årets høstkolleksjoner med fjorårets… Men det får vente, det er tross alt andre ting enn neglelakk man skal drive med også! 🙂

 

20110906-061945.jpg

Ønsker dere alle sammen en strålende tirsdag!

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Jeg har tidligere fundert på et bra norsk ord for «mauve», og kommet frem til at gammelrosa blir det mest dekkende. Ser ut til å passe greit på denne også? Men gammelrosa er kanskje et ord som ikke brukes så ofte lenger?

    Den teglsteinsrøde blir sikkert nydelig til alle kamelfargene i høst 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.