Lek med farger – holografisk lakk

6

Jeg har aldri kommet så langt at jeg har hevet meg på interessen for holografisk lakk som jeg har sett mange neglelakkbloggere har. Men det var helt til jeg så dette bildet fra en neglelakkblogger som heter Alizarine Claws, som jeg har fulgt en god stund.

~ Klikk for å komme til bildet på Flickr. Fantastisk, ikke sant? Lakken heter Kleancolor Chunky Holo Black~

~ Her kan du se hennes bloggpost om denne lakken.~

Så mens jeg satt her en natt og fikk tida til å gå (det er som regel da jeg får alle disse glimrende ideene mine), fant jeg denne lakken på eBay. 🙂 Jeg har etter hvert blitt veldig glad i å finne småting på eBay skal jeg si dere… mer om det senere en dag kanskje!

Men i alle fall… det gikk en stund, og så kom endelig den fine lakken i går. Har merket meg at postkontoret her gjør noe som egentlig irriterer meg litt – hvis det kommer flere, små pakker til meg så samler de dem opp over noen dager før de bunter dem sammen og sender ut en felles pakkelapp. Hva?? Skjønner de ikke at jeg må ha lakken med en gang den kommer?

Nok om det, her er noen bilder fra mine forsøk med denne!

~ Se de flotte fargene! Det er som om man har samlet høstløv i en liten flaske syns jeg. 🙂 ~

Dette er ikke en lakk man kan ha alene, da selve lakken er veldig tynn og ikke dekkende – med unntak av «fargeprikkene» så klart. 🙂 Lakken er en slags «sotete» grå, men likevel veldig transparent. Jeg valgte først å prøve den over lakken jeg allerede hadde på fingrene – Chanels Peridot.

~Kleancolor Chunky Holo Black over Chanel Peridot ~

Lakken duser ned Peridot noe, og tilfører gnistrende fargeprikker som endrer seg totalt avhengig av hvilket lys man ser det i.

Men jeg tenkte at denne ville nok komme bedre til sin rett over en sort eller enda mørkere lakk, og det var helt riktig. 🙂

~ Kleancolor Chunky Holo Black over OPI Black Onyx ~

Det var virkelig stilig å se hvordan denne ble over en svart lakk! Ble helt fascinert over fargeskiftningene i denne og gikk rundt og beundret neglene mine i forskjellig lys.. 🙂

Jeg synes dette var helt perfekte høstfarger!

Det eneste jeg har å utsette med denne lakken, og det er dessverre et veldig stort minus, er at den har en helt forferdelig lukt. Nå lukter jo selvfølgelig alle neglelakker, men denne var utrolig intens, og lukten satt i veldig lenge også. Ut fra hva jeg har sett på andre forum og blogger er dette et kjent problem med Kleancolors lakker.

Neglelakkmani har forøvrig laget en veldig vakker ring med denne lakken – se her.

Men nå er jeg spent – hva syns dere? 🙂

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Denne er vakker <3 Eg har fått ganske mange kleancolor lakker i samlingen min nå, og det er faktisk ikke alle som lukter like ille. Dessuten synes eg ikke at lukten er så forferdelig heller 🙂 Ja, den lukter litt mer enn vanlig neglelakk, men tror at eg har vendt meg til den 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.