Nye gardiner jo!

15

Sist gang jeg var her på ME-posten på Aker blogget jeg etterpå blant annet om at de burde hatt mer lystette gardiner.
Og se her! Nye og helt mørke gardiner! Så flott! 🙂

20111011-122732.jpg

Hvis de også klarer å gjøre noe med det ventilasjonsanlegget som blåser kald luft rett ned i senga mi, så blir jo dette bare bedre og bedre. 🙂

Ser ikke ut som om jeg trenger å være her så lenge, hvis mageundersøkelsen i morgen går bra. Snakket med en hyggelig lege som jobber på ME-senteret og de hadde ikke glemt meg vettu, bare litt travle gastroleger… Ansattelege har jeg møtt også, de liker vi. Morsom og trivelig kar.

Nå skal jeg faste et helt døgn. Ligger bare én etasje over kiosken med nystekte boller, så spørs om jeg må be dem finne frem tvangstrøye… 😉

Share.

About Author

15 kommentarer

 1. Fantastisk at de har ordnet gardiner så fort! Skulle ønske de hadde sånne plasser/rom til oss på alle sykehus!
  Jeg går på streng diett pga matintoleranser, og drømmer om mat nesten hver natt, så skjønner godt du blir fristet av lukta 😉
  Lykke til 🙂

  • Ja, det burde vært sengeposter for ME-pasienter med kompetente leger på alle sykehus!! Håper at det kan bli en realitet med tiden.

   Har nå fått mat – oh joy! Utrolig hvor gåen man blir av å ikke spise på et døgn. Skjønner godt du drømmer om mat når du har matintoleranser ja, slitsomt 🙁

 2. Så der var du tilbake ja selv om det ikke var helt etter planen. Er det skopiundersøkelse på gang i.o.m at du skal faste?

  Ønsker deg masse lykke til og håper formen holder seg nå når du har kommet litt opp! 🙂

  Klem, ella

 3. Hallo lille venn!
  Hvordan går det med deg??? Det er tøft med undersøkelser når man er ME-syk. Håper alt går bra og at du etterpå får noe godt å spise…før du «løper» ned i kiosken.

  Skulle ønske de hadde tilrettelagt flere steder, jeg skal på en hjerteundersøkelse på mandag, og gruer meg veldig fordi jeg vet jeg vil bli så elendig bare av å kjøre flere mil først.Så er det strålingen inne på sykehuset, jeg er så veldig tander på nettverksstråling osv. Så hvordan det blir med ultralyd vet jeg ikke.
  Skulle ønske jg kunne legges inn, men det ville sikkert blitt for mye stress. For et par år siden måtte jeg skrive under på at jeg tok hele ansvaret selv da jeg var for syk til å følge legens anbefaling om å ta gastroskopi! Det var ikke tale om å tåle turen til sykehuset. DET er skummelt, å være for syk til å dra på sykehus! Og tenk så mange som har det slik.
  Nå er jeg spent på hvordan din kropp takler denne påkjenningen, selv om det jo ikke kan si noe om hvordan det vil bli for meg. Vil bare at du skal ha det bra!!!
  Holde-rundt-klem fra meg!

  • Hei hei! Ligger på sykehuset enda, er ferdig med undersøkelse og venter på svar fra legen nå. Det har gått greit, mem jeg er ganske kjørt og har fått en del medisiner. Skal bare hvile nå.

   Lykke til med din runde på sykehuset, det kan være tøffe tak ja!

 4. Det her er en glede de lesning! jeg er imponert over det raske gardinbyttet!
  Duften av nystekte boller vil jeg kalle et i-lands problem, hehe!
  Det høres ut som at du får en god hjelp! Ta vare på deg!

 5. Så bra at de har ordnet med nye og mer «ME vennlige» gardiner! Det er supert at de tar til seg det du(og kanskje andre?) har kommentert og faktisk gjør noe med det. Det gir håp om at vi etterhvert vil få økt forståelse og at sykhusopphold på sikt kanskje vil bli mindre belastende for oss:)

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.