ME-syke og pårørende takker TV2!!

2

I dag er det opprettet et «event» på Facebook hvor ME-syke og pårørende gjerne vil takke TV2 for at de har jobbet så godt med reportasjene av Rituximab-studien, og for den enorme mediedekningen de siste dagene.

Dette er en STOR takk til TV2 fra ME-syke, pårørende og andre som bryr seg. Det TV2 har gjort de siste dagene for ME-syke er enormt, TV2 har virkelig forstått det!! Alle satte fokus på gjennombruddet, men kun TV2 har fulgt opp, og de har virkelig fulgt opp!! Tusen tusen takk TV2!! 🙂
Vær med å takke du også! Klikk her for å komme til siden!
I tillegg vil jeg føye til en stor takk for at TV2 nå har laget en samleside med alt om gjennombruddet i ME-forskningen.
Her har de lagt ut alle artikler og reportasjer som er sendt i forbindelse med publiseringen av Rituximab-studien, og også lanseringen av boken «De Bortgjemte».
Alt dette er lagt ut gratis, selv om TV2 vanligvis har disse sendingene under betalingstjenester. Som det skrives på ME-nyheter:
Share.

About Author

2 kommentarer

 1. For meg som ikke får inn tv2 via tv’n er nettsiden helt fantastisk ! Jeg er heller ikke på sånn facebokside men takker TV2 her hos deg snille gode SerendipityCat 🙂 Kjempeflott av TV2 og forskerne Fluge og Mella og fantastisk flott av alle dere som klarer å følge opp med å videreformidle alt til oss som sitter i mer grisgrente strøk. TAKK !

 2. Ja, tusen takk TV2!!!!!

  (Jeg er heller ikke på facebook, så jeg takker her! )

  Det er helt ubeskrivelig godt at et slikt opplysningsarbeide blir gjort! Legene på Haukeland har gjort et fantastisk arbeid, og TV 2 skal også ha masse ros!
  Og på radio i dag, Ekko!!! Kjempefint program!

  Endelig skal vi få den respekten vi fortjener, ikke av alle,….men av noen flere. TROR JEG.
  Verdens tapreste mennesker har holdt ut og holder ut en forferdelig sykdom som har stjålet livet vårt. Og så har vi blitt sett ned på…
  Jeg merker hvor mye gladere jeg er nå som jeg vet at mange helt sikkert har sett og hørt dette på nyhetssendingene. Tusen takk!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.