Og så var det november…

4

Eller, det har jo selvfølgelig vært november i noen dager allerede, men jeg gjør vel ingen hemmelighet av at jeg er litt på etterskudd med ting.. 😉

Som vanlig har jeg tatt en kikk på statistikken for måneden vi har lagt bak oss, og har lyst til å gi litt heder og ære til mine topp fem kommentatorer i oktober!!

Oktober har vært en ekstraordinært aktiv måned på denne bloggen, takket være store nyheter om Rituximab-studien fra Haukeland! Det er veldig, veldig gøy, selv om slutten på måneden ble litt roligere.

Hurra, hurra for dere og alle de andre som er her inne og kommenterer – jeg setter veldig stor pris på hver og en av dere! <3

Lista for oktober ser slik ut:

1. Pinup

2. Vicky

3. Ege Denne

4. Mormor

5. Bell4trix

Jeg hadde lyst til å finne på noe hyggelig til dere, men fantasien eller kreftene strakk ikke så veldig langt… Men her er en fin, gul fisk jeg har tegnet til dere! 😀

Håper dere holder følge i november også!!

~ Masked Butterflyfish ~

Share.

About Author

4 kommentarer

 1. Toppen av lista 🙂 Blir like overraska hver gang jeg har havnet på lista jeg, for føler ikke jeg har orket å skrive så mye pga formen.. Tusen takk for anerkjennelsen og gul fisk, akkurat som i Rødehavet 😉

  Ville også benytte anledningen til å takke deg for å ha skrevet poster om ME- sengeposten på Aker. Det gjorde at jeg fikk anbefalt dette til fastlegen når hun ville sende meg på sykehus for skikkelig utredning. Er nå innlagt på sånn 12 dagers utredningsopphold, (perm i helga), og kjempefornøyd! Makan til å bli tatt på alvor og god tilrettelegging 🙂 Kjekt at du også skrev om nettforbindelsen der, for da tok jeg med trådløs 😉 Faktisk vært litt deilig å være der, for jeg har hatt mer ro der enn hjemme…

  God bedring til deg, «kjerringa i tårnet» 😉

 2. Tjo-Bing! I am back in! 🙂
  Takk for gullfisk! Love it! 🙂
  Er vel ingen hemmelighet at du er blant mine absolutte favorittbloggere.
  Er innom her mye. Men føler selv at jeg ikke orker å skrive så mye for tida,
  så er overrasket over å være på lista igjen. Men -Hey! Herlig det! 🙂 <3
  Stoooor KleM til deg, søta!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.