Ord for dagen

11

I dag gleder jeg meg over

– at jeg har et deilig varmeteppe som min kjære har kjøpt til meg – skjønt for en verkende kropp

– at jeg klarte å spise middag med min kjære i går – biff!

– at jeg har fått en koselig mail jeg gleder meg til å svare på

– at jeg har skrevet og fått lagt ut del 2 av referatet på bloggen

Hva gleder du deg over i dag?

 

Share.

About Author

11 kommentarer

 1. I dag så gleder jeg meg over at jeg har hatt et rådyr på besøk uten for vinduet, og at jeg er i såpass form at jeg orker å strikke litt. Og så har jeg fyr i peisen 🙂

  Måtte dagen fortsette bra!

 2. Akkurat nå har jeg gledet meg over de personene som har gitt meg noen fine kommentarer på bloggen. At de liker det de ser, at det lille jeg bidrar med kan gi noe fint for andre.

  Og det sitatet du har over her, det er såååå sant 😉

  Håper du har og får en fortsatt fin dag 🙂

 3. Jeg gleder meg over å lese på denne flotte bloggen
  Jeg gleder meg over at i dag klarte jeg å høre over leseleksa til ene sønnen min, og være bittlitt med da eldstesønnen skulle gjøre mattelekser.
  Jeg gleder meg over den nydelige solnedgangen ute.

  Det er alltid noe å glede seg over, det er bare ikke alltid så lett å se det……

 4. Takknemlig for ungene, mannen min som bakte kake i helgen så jeg ikke behøver tenke på annet enn at barn skal ha det gøy i bursdag vi feirer i dag, og for det varme teppet og den varme dynen jeg kan kryppe inn under i noen timer når barn har gått til skolen.

 5. Jeg gleder meg over at jeg igår endelig fant en brødbakst jeg tåler. Det var godt med varme rundstykker, smelta smør og kjøttpålegg 🙂 Gleder meg til jeg skal spise de igjen idag!
  Også er det nydelig vær ute 🙂

 6. Så koselig å sitte og tenke over hva jeg gleder meg over…
  For min del er det vel det at jeg sendte et viktig brev i går. Til Olav Mella. Med ønske om å få være med i det dere vet.
  Og så er jeg så utrolig glad for at mannen min (som giftet seg med ei sprelsk og litt sprø dame med grep om livet)… aldri har klaget en eneste gang de siste fem årene over å ha en kone helt ute av drift!
  Det rører meg til tårer!

 7. Pingback: Hva gleder du deg over i dag? | MEstertenkeren

 8. Å spise biff er for viderekommende, ikke så lite verst prestasjon. Om jeg var en normaltfungerende person ville dette vært ironisk ment, men som elendig fungerende, blir dette faktisk imponerende!

  Lurt å lage slike lister, det gjør at vi ikke glemmer det som er bra, som tross alt fungerer.

  Jeg synes innsatsen din den siste tiden har vært enorm. Selv om det har sine omkostninger, må det vel kjennes bra å «bevise» at du er dyktig og at du kan, til tross for at helsen egentlig ikke tillater det du gjør?

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.