NOTD: Goldfingers

12

Jeg begynte på en manikyr i går som skulle passe til et antrekk. Men først måtte jeg få fjernet den gjenstridige «Mad As A Hatter», for den satt godt!

20111203-104545.jpg

Det er bare en ting som hjelper mot slike harde glitterlakker, etter min erfaring, og det er foliemetoden. Bomullspads dynkes i neglelakkfjerner og legges på neglen. Så pakkes fingeren inn med aluminiumsfolie, slik at neglelakkfjerneren virkelig får trekke godt. Etter noen minutter er det bare å fjerne lakkrestene på vanlig måte.

Men tilbake til dette antrekket…. Jeg har en fin, litt kul bukse i gullfarget stoff jeg tenkte å ha på meg i kveld. Sammen med noe sort. Derfor ville jeg ha en manikyr som stemte. Jeg begynte med gullfargede negler, men fant ut at jeg ville prøve å legge noe sort på toppen.

Slik ble resultatet:

20111203-105024.jpg
~ På neglene: OPI Black Onyx & Glitzerland ~

Etter å ha vært gjennom klesskapet tre ganger uten å finne den sorte toppen som passer perfekt til buksa, så er jeg ikke like sikker på antrekket lenger dog… Spørs om jeg må ta noe annet… Været tatt i betraktning akkurat nå passer det godt med dykkedrakt eller rett og slett en regnfrakk, for her plaskregner det sideveis!

Jaja, ønsker dere en fin-fin lørdag med eller uten gull på neglene!

Share.

About Author

12 kommentarer

 1. Fine negler!

  Jeg har aldri prøvd folie, men den metoden minner meg om hvorfor jeg sluttet å bruke neglelakk. Det gikk fint så lenge jeg holdt meg til vanlige lakker, men etter at jeg prøvde noen glitterlakker som var omtrent umulige å bli kvitt, mistet jeg helt interessen i å pynte på neglene.
  Jeg har en mistanke om at de greiene er inspirasjonen bak de gamle iFon-skjermene, som var praktisk talt umulig å ødelegge (de nye er for en eller annen merkelig grunn laget av ømfindtlig glass, som brekker hvis man ser hardt på dem)

  • Tusen takk!

   Er ikke rart du ble frustrert når lakken aldri gikk av…. Jeg husker en av de første gangene jeg prøvde glitterlakk og satt og filte av den gamle lakken til slutt! 🙁

   Kanskje vi får gi Apple litt eksperthjelp om nye glass??

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.