Riktig God Jul!

9

20111224-111423.jpg

Gavene er på plass under treet, ribba står i ovnen og Lille Sprell spreller rundt i forventningsrus.

Alt er som det skal være på julaftens formiddag med andre ord. 🙂

Ja, selv Yoda har stukket en tur innom for å hilse på og si God Jul og overlevere noen gaver.

Jeg sender varme tanker til alle dere som leser bloggen min. Når jeg en sjelden gang tar en titt på statistikken kan jeg nesten ikke tro at det er så mange som vil følge med på det jeg lirer av meg her inne. 😉 Men det gjør dere altså, og jeg setter stor pris på dere.

Til alle mine kjære nettvenner: Riktig God Jul! Måtte dere få ha slekt og venner rundt dere i dag, måtte ribbesvoren bli sprø som baconcrisp og småkakene smelte på tungen. Eller, for dere som ikke feirer jul: Måtte dere uansett ha en fin helg, på den måten som er aller best for dere.

~ May The Force Be With You ~

<3

Share.

About Author

9 kommentarer

 1. hihi….Her sprelles det også rundt i forventning, Bare at det er jeg som spreller litt da,
  minstemann, som jeg tross alt er! 🙂
  Yoda!!! Han kom -liiiite kult! Hihi….Akkurat det jeg trengte idag!
  May the force be with U too! Og så speiler jeg alle dine fine ønsker, God Jul, søta! KleM <3

 2. God jul til deg og familien også!
  Her blir det også litt jul, sånn smått om sen. Mine to ME-syke barn spreller også litt heldigvis, særlig minstemann på 9, men det tar jo på for en syk kropp, så vi ser frem til roligere dager.
  Takk for mange gode lesestunder i året som har gått!

 3. Litt sent ute her jeg, familietiden tok overhånd kan du si! 😉 Men hjertelig takk for alle gode juleønsker, og det samme tilbake til dere. Håper dere har hatt en superfabelaktig jul på alle mulige måter!! <3 <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.