Godt Nytt År!

14

~Riktig Godt Nytt År alle blogglesere!! ~

I går reflekterte jeg litt over året som har gått. Mange la igjen koselige nyttårshilsninger til meg på det – tusen hjertelig takk til dere alle. 🙂

I natt så vi fyrverkeri og kinesiske lamper stige opp over hustakene. Da vi tippet over i 2012 var jeg akkurat der jeg ville være – sammen med min mann, i fred og ro. Nyttårskyss fikk jeg også, er jeg ikke heldig?? 😉

Det er mye man kan ønske seg for det nye året, ja det er fristende å si at man vil ha mer av alt. 

Maria har skrevet en fin nyttårspost om raushet, og det er en viktig verdi jeg vil ta med meg inn i 2012. Å være raus mot andre, å strekke ut en hånd der man kan. Om man ikke klarer så mye, så i hvertfall forsøke å være et godt menneske. «Pay it forward» – et viktig prinsipp vi alle har godt av å leve etter.

På det personlige plan har jeg tenkt på at et nøkkelord for 2012 skal være UT. Ja, både det å komme seg mer ut – helst i skog og mark – og prioritere kreftene på det. Men også å nå ut, kanskje ved å omdirigere tankevirksomhet fra personlig pludring til produksjon av kunnskap og kunnskapsspredning i enda større grad. Jeg er glad i å skrive, jeg får tilbakemeldinger på at jeg (i hvert fall av og til) skriver godt. Dette burde jeg gjøre mer av, tenker jeg da.

Jeg håper at vi i 2012 klarer å fortsette å få mange gode opplevelser sammen som familie, og som par. Vi prioriterer heller å skape minner enn å kjøpe oss en ny sofa eller dyre merkeklær. Det kjenner jeg er riktig og viktig for oss.

Uansett hvilke ønsker man har for det nye året, eller hva man fokuserer på, så blir man i bunn og grunn tvunget til å ta dagene som de kommer. Noen dager kommer til å fly avgårde fordi man har det moro, eller fordi man har så mange oppgaver å krysse av på lista. Andre dager kommer til å være tunge og seige, kanskje i mørke. Da skal hjerne og sinn og kropp minnes på at det er en midlertidig tilstand, og at de lyse dagene faktisk kommer tilbake. Og kanskje ikke hele dager en gang, men en stund av lykke og mening hver dag.

Med hånden på hjertet, glimt i øyet og et skjerpet tastatur håper jeg at dere vil følge bloggen og meg videre inn i 2012.

Jeg ønsker alle dere flotte, rause, sterke, vakre mennesker lykke til og et Godt Nytt År. <3

~ May The Force Be With You ~

Share.

About Author

14 kommentarer

 1. Godt nyttår min venn! En av de tingene jeg er takknemlig for i året som har gått er bla at jeg har fått blitt litt bedre kjent med deg og mange andre flotte damer. Ønsker deg et nytt år preget av mange gode og lykkelige stunder, helst krydret med bedre helse <3

  • Det er så hyggelig å høre! 🙂

   Jeg leser mange blogger, inkludert din, men har sjelden kapasitet til å kommentere så mye som dere gjør. Blir litt flau over at jeg ikke klarer å være aktiv på andres blogger… men kanskje jeg blir flinkere til det i 2012? 🙂

 2. Spennende med nye ut-planer, gleder meg til å finne mer ut av hva du skal sette igang.
  Jeg følger deg, synes du er inspirerende på mange måter.

  Jeg tenker at det er fint å ha planer og mål, så lenge de er realistiske og ikke presser en ut i dårligere form, men det er selvsagt forskjell fra person til person hvilken betydning planer har.

  Ønsker deg iallfall lykke til!

  • Jeg er nok ikke _egentlig_ så god på det der med å ha realistiske planer… 😀 Stort sett vil jeg mye mer enn jeg får til, som alle andre.

   Men jeg HAR blitt flinkere til å kjenne når det er i ferd med å bli for mye, og å stoppe opp i tide. Det er da i hvertfall noe.

 3. Blir 2012 som vi håper, blir det spennende og fylt av framgang – spesielt av helsemessig karakter.

  Gleder meg til å følge deg i bloggåret 2012!

  Godt nyttårsklem til deg 🙂

 4. Jeg følger deg videre i 2012 jeg 🙂 Og ønsker deg det aller beste for det nye året! Jeg håper og tror det blir et godt år på mange plan! Og i den anledning må jeg bare lime inn mitt favoritt dikt av Olav H. Hauge – håper drømmer blir til virkelighet i 2012:

  Det er den draumen me ber på
  at noko vedunderleg skal skje,
  at det må skje –
  at tidi skal opna seg
  at hjarta skal opna seg
  at dører skal opna seg
  at berget skal opna seg
  at kjeldor skal springa –
  at draumen skal opna seg,
  at me ei morgonstund skal glida inn
  på ein våg me ikkje har visst um

  Nyttårsklem fra Cathrine som er i det poetiske hjørnet i dag 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.