Slik kan du lage smykker med din favoritt-neglelakk!

7

Hvis du som meg har surfet rundt på neglelakkblogger og sett smykker og ringer hvor fine neglelakker er brukt, men ikke visst hvordan det gjøres – her kommer forklaringen!

Bloggeren Sophie som skriver den meget bra bloggen «My Awesome Beauty» har nemlig laget en guide til hvordan du kan lage slike neglelakk-smykker: «How to: nail polish jewelery».

Nå kreves det noe materialer og småting for å komme i gang med dette, men det er lett å finne på eBay til en meget rimelig penge, om man vet hva man skal lete etter. Svaret på det finner man altså i posten og kommentarfeltet til Sophie.

Det skal ikke stikkes under en stol at jeg kanskje tok et aldri så bittelite eBay-raid etter å ha lest Sophies post. 🙂 Nå har jeg ikke fått alle materialene enda, og har derfor ikke kommet i gang med utprøvingen…. men om det blir til noe, så kan det godt hende jeg viser frem resultatene.

Share.

About Author

7 kommentarer

 1. Det høres så morsomt ut å lage sine egne neglelakksmykker. Husker jeg kjøpte perler og anheng i dyre dommer for noen år siden for å lage vanlige smykker. Det var gøy (og dyrt!).

  • Ohhh ja! Jeg var på den smykke-bølgen med perler jeg også… må ha vært rundt 2005-2006 tror jeg. Det var skummelt å gå på Perlehuset, for hundrelappene fløy avgårde!

   Prøver å ikke ta helt av med dette prøveprosjektet her da! 😀

 2. Så gøy! Jeg lager litt smykker jeg også. Synes det er gøy!
  Og ikke minst er det koselig å få til å lage noe fint.
  Blir spennende å se hvordan ditt neglelakksmykke-uttrykk blir!
  Jeg gleder meg til å se! 🙂
  KleM

  • Du er jo kjempeflink til å lage smykker!

   Det er veldig givende å ha noe kreativt å pusle med når man orker. Jeg synes at det å ha farger og materialer mellom hendene… vel, det fyller hjerne og sinn med noe positivt. 🙂 Jeg blir rett og slett gladere av å gjøre slikt!

   Egentlig burde man fått til litt kreativt hver dag vettu!

   Klem tilbake. 🙂

   • Å! Tuuuusen takk!
    Det var superkoselig å høre!
    Har jeg gitt deg noe smykker eller har du bare sett bilder?
    Husker ikke dette jeg, så trodde jeg kom med overraskende info! hehe 😀
    Tusen takk igjen, ble glad av det! 🙂

    Blir veldig gøy å se hvordan neglelakksmykker blir.
    Ble jo sittende å kikke rundt på linkene du gav.
    Kjempegøy å se! 🙂

    KLeM <3

 3. Takk for søte ord! Jeg har lenge tenkt at jeg skal legge til norsk på den posten, men har glemt det hele tiden. Nå har jeg endelig fått gjort det pga denne posten. Fin påminnelse! Takk igjen 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.