Topp 5 kommentatorer i desember!

25

Jada, jada – jeg vet at vi ikke bare har passert desember, men har begitt oss inn på et helt nytt år. 😉

Men selv om jeg snart, snart skal avsløre hvem som ble toppkommentator på bloggen i hele 2011, vil jeg likevel ta en liten månedsoppsummering for desember!

Desember var måneden der jeg måtte forsake mye av blogging og sosiale medier for å rekke over mange ekstra-ting i det virkelige liv. Men altså – jul med familien er tross alt viktigere enn blogging. 😀

Uansett, DERE har vært her likevel, og det setter jeg veldig stor pris på! Så tusen takk til dere som leser og kommenterer.

Topp fem kommentatorer på ~SerendipityCat~ i desember 2011 var:

1. Mormor

2. Bell4trix

3. Pinup

4. Vicky

5. Ida

Fantastisk gjeng dette her altså!!

Håper det nye året har vært snilt med dere til nå. 🙂 Jeg har mange bloggposter på kladd og i hodet, men så skal man finne tid til å sette seg ned med det også da… Vel vel, det får bli som det blir.

Fortsatt god første uke i 2012 dere! <3

Share.

About Author

25 kommentarer

 1. Hei snuppa!
  Det er vel ikke rart vi må innpå og kommentere her hos deg, så mye forskjellig som du blogger om! Det er alltid overraskelser å finne. Noe går dypt og annet går til livsmestring som vakker neglelakk. Jeg koser meg med det, din blogg er blitt et lite avbrekk i en ganske ofte trasig hverdag.
  Stå på, Cat,- jeg gleder meg til å følge med deg videre, du har mange planer skjønner jeg.
  For meg som for tiden er absolutt helt uvirksom er det godt å se livet fra andre vinkler.

  Kanskje blir dette et enda mer spennende forskningsår, kanskje får vi en løsning. Kanskje får vi mer forståelse fra både Per og Pål og doktor og legmann.
  Kanskje vi kan komme gjennom som de fortvilte vi er?? Jeg merker at følelsen det gir å ha en misforstått sykdom, gjør meg til en som gjør misforståelsen større.

  Jeg tenker mye på at noen mener at vi er sinte ME-talibanere… de forstår ikke at vi egentlig er fortvilte. Det er slik med meg at jeg skjuler tårene for ikke å ramle på hodet i psykisk-sekken. Det er så urettferdig! Og man kan bli psykisk syk av mindre….Vi blir intense og kan sikkert lett misforstått når vi kjemper for forståelse. jeg var så glad når du slapp fram følelsene dine i det intervjuet dere ga i fjor. Det var vel etter gjennombruddet til Mella og Fluge.
  Jeg tror også at bloggene du og andre har, virkelig hjelper til for å få slutt på denne misoppfatningen. Det er jeg så glad for!

  Når jeg nå først er i gang med å skrive så vil jeg også innpå noe som har gått opp for meg den siste tiden; jeg sier så altfor ofte at jeg er sliten… Når venner er på besøk og jeg ikke greier mer, er det gjerne ordet sliten som kommer fram.
  Er du sliten nå, spør de når jeg ser dårlig ut-.
  Men jeg skal ikke lenger noengang si at jeg er «sliten»…når sannheten er at jeg føler meg sykere.

  Jeg tror at vi blir misforstått når vi som sitter og kjenner på at sympomene ramler innpå, likevel forklarer oss med å si at vi er blitt for sliten til å prate mer.
  Mens hjertet dundrer av sted, man føler at det er umulig å følge samtalen, man forstår ikke hva som blir diskutert eller smertene øker, for noen stiger feberen,- og så sier vi at vi er slitne?!?

  Øker vi ikke misoppfatningen om at vi «bare» er kronisk utmattet?

  Føler de ikke at vi overdriver når de tenker på at de også er forferdelig slitne noen ganger. Kanskje det er derfor mange fler enn de som har det,- tror at de har ME?
  Kanskje jeg neste gang skal si at nå slår hjertet mitt så veldig at jeg tror at det er best at jeg legger meg til det går over??? Burde man ikke si at nå kommer feberen fordi jeg har overanstrengt meg? Da vil de fleste ikke finne likhet der det ingen likhet er. De vil kanskje tenke at de er heldige som bare blir slitne når de er ja, nettopp sliten?

  Er det noe å tenke på, Cathrine??
  Vel, lykke til videre! Fortsett det viktige arbeidet du gjør med å holde oss informert OG i godt humør!!!

  • Tusen takk for en lang og god kommentar!!

   Jo, jeg tror du har rett. Det er veldig fort å si «jeg er for sliten», «jeg er bare litt sliten nå» eller lignende. Og det ER en bagatellisering, for det er jo ikke slitne vi er. Derfor tror jeg vi gjør lurt i å konkretisere litt mer. Faktisk finne andre ord, som dette med feber og smerter. «Nå har jeg gjort for mye, jeg har feber og veldig vondt». «Nå har jeg fått for mange inntrykk, jeg tåler ikke mer lyd og lys.»

   Det må da gå an å si noe sånt i stedet?

    • Hei hei,

     Synes kommentaren din er super, og du treffer spikeren på hode igjen og igjen! (får virkelig hamret inn den spikeren, bra! 😉 )

     Jeg har, helt fra jeg ble syk, sagt at jeg blir dårlig. Åh, nå ble jeg dårlig, kvalm og vondt i hodet. Uvell, hjertet løper løpsk. Tror jeg må spy osv. Jeg bare kjente at for det første er jeg jo ikke i hovedsak sliten, Men jeg er jo sliten av å være dårlig selvsagt, og for det andre er det trivialiserende å si at jeg er sliten når jeg egentlig føler meg sprekksjuk.

     Stort sett sier jeg at «Nå er jeg veldig dårlig» eller «nå kjenner jeg at jeg blir dårlig, jeg må legge meg» osv. Dårlig tenker jeg er et bedre ord enn sliten. Så kanskje si dårlig/syk, eller konkretiser.

     Vet ikke hvorfor jeg har blitt så nøye på dette, men er vel fordi jeg føler meg SYK og ikke først og fremst utmattet/sliten. Men syk-syk. Dette hadde jo ikke vært så viktig om ikke sykdommen hadde fått et så trivialiserende navn i utgangspunktet, tror jeg. Men absolutt noe man kan tenke over. Slik at vi alle jobber med å spre kunnskap til vår omgangskrets.

     Ellers veldig enig i alt du sier, Liker spesielt godt at du dro fram Cats opptreden på tv, for det har jeg tenkt på å komme hit og skrive om pånytt. Jeg ser videoen med jevne mellomrom, og den gjør meg GODT. Tusen hjertelig takk, Cat, for at du sa det du sa. Det var virkelig et storslått øyeblikk og du ter deg som en dronning! SUPERT! 🙂

     Håper ellers også på gjennombrudd og at flere og flere forstår. Sender deg, Vicky, gode tanker, en cyberklem og ønske om det aller beste for det nye året! KleMmm til

     • Koselig å høre,Bell4trix!
      Man får mange tanker i hodet når man har god tid! Jeg lå under dyna forleden etter et migreneanfall (man må jo variere litt!!)… og så tok jeg meg i å kjenne litt ekte lykke bare fordi jeg kunne ligge helt stille under en varm dyne og være noenlunde symptomfri.
      Sånn går no dagan!
      Jeg har egentlig bestemt oss for at 2012 skal bli året da mange legers skjegg skal ende i postkassa…

 2. Gleder meg til å følge deg videre 🙂 Vi andre som også blogger vet godt hvordan det er med kladder vs. innlegg som faktisk ser dagens lys. Det er mye som bare forsvinner… Litt som sokker 😉

 3. Okay dialektadvarsel:

  Æ skjønne ikke korsn æ kommer på lista?
  Æ kommentere jo nesten aldri? Tenke jo stadig at æ skal kommentere,
  Og har masse på hjertet, men syns æ får lite ut!
  SIkker på at de der listan dine stemme, Cat? 😉

  KleM <3

 4. Jeg har jo ramla av kommentatorkjøret en del i det siste året, dessverre. Men- du derimot, er den som har kommentert flest ganger hos meg i 2011! Hurra for deg! ♥

  Dessverre har jeg ikke en widget som forteller meg hvem som kommenterer mest per måned, slik du har, men jeg fikk en ferdiglaget oppsummering for 2011, og det var der jeg fant ut at du har kommentert flest ganger hos meg.

  http://lothiane.wordpress.com/2012/01/01/2011-til-vurdering/

  Tusen takk for følget! 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.