Hjelp! Et par spørsmål om Facebook-funksjoner.

5

Jeg vet jeg har mange kyndige folk rundt meg, så når jeg står fast med noe er det veldig lett å si «Kjære Internett, kan du hjelpe meg?». Håper at det virker denne gangen også. 🙂

Jeg har to ting jeg gjerne skulle ha fått til på Facebook, men som jeg ikke vet hvordan. Jeg har selvfølgelig forsøkt å google litt rundt, men har ikke funnet noen løsning. (Kanskje fordi jeg er litt redusert i dag, men…)

1. Jeg vil kunne sende en melding/e-post på Facebook til en liste med venner.

Jeg har mange vennelister, og de henvender seg til ulike folk. Noen ganger vil jeg sende en melding til alle på en liste, men uten å måtte legge til et og et navn. Jeg prøver å skrive navnet på listen i til-feltet på en ny melding, men det virker ikke.

Er det noen som har fått til dette og kan forklare meg hvordan det gjøres?

2. Jeg ønsker å finne RSS-feeden til mine og mine venners notater.

Av og til legger jeg ut en «Note» eller et notat på Facebook. Du kan si det er som en privat mini-blogg, ting som ikke passer andre steder. For at ikke disse bare skal forsvinne i nyhetsfeeden, hadde det vært veldig kjekt med en RSS-feed for disse notatene, som folk kan legge inn i sin RSS-leser.

Går det an? Er det noen som har en løsning på dette? 

Oppdatering: Jeg har funnet en RSS-feed for mine egne notater på Facebook, men ikke for andres.

Håper at det sitter noen kunnskapsrike sjeler der ute som har lyst til å bruke litt av sin dyrebare tid på å hjelpe meg med dette. 🙂

 

Share.

About Author

5 kommentarer

 1. hmmmm… ingen hjelp herfra på face. Det med rss-feed på notater høres dog ut som en god idee – sikkert noen som har svar på det…

  Jeg har ett annet problem, håper noen som er innom deg her kan svare på:

  WordPress avformaterer når jeg skal skrive drafter/innlegg. Kjempeirriterende fordi jeg prepper innleggene i word. intet feil eller endring i word oppsettet, så da må problemet være hos wordpress. som om den ikke tar med kodene eller leser de?!

  Har ikke eget domene, noe som selvfølgelig reduserer en god del plug-ins.

  Dessuten rimelig grønn, har sjekket innstillingene men kan ikke se at noe er endret. mulig wp nylig har hatt oppdatering? problem nyoppstått!

  Noen som har enkle råd – særs enkle?

  MVH Frøken mhj grønnskalle….

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.